Trobat mort Cory Monteith, actor de 'Glee'

El cadàver de l'intèrpret de 31 anys, Finn Hudson en la sèrie televisiva, ha aparegut a l'habitació d'un hotel de Vancouver

Cory Monteith, a Santa Monica, l’agost del 2012.

Cory Monteith, a Santa Monica, l’agost del 2012. / GUS RUELAS (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

L'actor canadenc Cory Monteith,de 31 anys, que donava vida a Finn Hudson en la comèdia musical de televisió'Glee', va ser trobat mort dissabte passat a l'habitació que ocupava a l'hotelFairmont Pacific RimdeVancouver(Canadà). Segons ha publicat aquest dissabte el diari'The Vancouver Sun', la policia de la ciutat i el servei mèdic forense van confirmar que l'actor havia mort unes dues hores abans que fos trobat sense vida.

Monteiths'havia registrat a l'hotel el dia 6 i tenia previst abandonar-lo el mateix dissabte, segons el diari canadenc, que fa referència que, de moment, "no hi ha causes evidents" de la seva mort i assenyala que ja s'han iniciat les investigacions.

Durant una roda de premsa celebrada poques hores després d'haver estat trobat el cadàver, el subcap de policiaDoug LePard va expressar el seu condol a la família, amics i milers de seguidors de l'actor. Segons LePard, Monteith va sortir divendres passat a la nit amb diverses persones, però va tornar sol a l'hotel, i per això es creu que va morir quan es trobava sol.

SOL A L'HABITACIÓ

Notícies relacionades

Alertats perquè l'actor no havia abandonat dissabte al migdia l'hotel, com tenia previst, personal de l'establiment va anar a l'habitació de Monteith, on van trobar el seu cadàver.

L'actor, que treballava a 'Glee' des que es va començar a emetre el 2009 i que el 2011 va guanyar el premi Teen Choice al millor actor de comèdia, va passar una temporada enrehabilitacióa principis d'aquest any, afirma 'The Vancouver Sun'. En el seu article, el diari fa referència que el representant de Monteith va declarar l'abril passat a la revista 'People' que l'actor havia ingressat voluntàriament en un centre per tractar-se de la seva addicció alsestupefaents,per la qual ja havia rebut tractament quan tenia 19 anys.