Shakira va vibrar amb la victòria d'Espanya a la semifinal de la Copa Confederacions

La cantant va compartir tribuna amb el seu germà Tonino i els pares de Piqué

’La Roja’ va patir per guanyar Itàlia, i ho va aconseguir als penals. La tensió es va veure reflectida en Shakira, que va seguir el partit des de la grada amb el seu germà i els pares de Piqué.

’La Roja’ va patir per guanyar Itàlia, i ho va aconseguir als penals. La tensió es va veure reflectida en Shakira, que va seguir el partit des de la grada amb el seu germà i els pares de Piqué. / ANTONIO CALANNI (AP)

1
Es llegeix en minuts

Shakira, com a bona fan de 'la Roja', i més concretament del seu company, Gerard Piqué, va patir molt i molt durant la semifinal de la Copa Confederacions 2013.

La cantant va arribar molt somrient i va ocupar el seu lloc a l'estadi Castelao de Fortaleza, on va compartir tribuna amb el seu germà Tonino i amb els seus sogres, Joan Piqué i Montserrat Bernabéu.

Notícies relacionades

Des de les grades, la intèrpret va vibrar amb el joc de la selecció, i amb els seus crits i els seus innombrables gestos gairebé va ser tan protagonista com els jugadors. Tant és així que en els moments del penal que va haver de llançar Piqué, la televisió no va dubtar a enfocar-la, feta un sac de nervis. El 'videoworld' també va posar el focus sobre ella en diverses ocasions. Això que va arrencar els aplaudiments del públic, que ella va saber correspondre amb una gran somriure i una carinyosa salutació.

La colombiana va vibrar amb el joc de la selecció, que va passar in extremis a la final de la Copa Confederacions. La cantant, que fa uns dies que és al Brasil, es traslladarà a Rio de Janeiro per recolzar Piqué abans de la final contra el Brasil, que se celebrarà diumenge que ve al mític estadi de Maracaná.