PACO RONCERO I PEDRO LARUMBE PROPOSEN ANAR A MUSEUS I MENJAR ELS SEUS PLATS

Dos xefs de Madrid casen gastronomia i art

Pedro Larumbe, que regenta el restaurant homònim, i Paco Roncero, de La Terraza del Casino.

Pedro Larumbe, que regenta el restaurant homònim, i Paco Roncero, de La Terraza del Casino.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
MADRID

Dos xefs establerts a Madrid, Paco Roncero i Pedro Larumbe, proposen un recorregut artístic, gastronòmic i de compres pel triangle de l'art que conformen el Prado, el Reina Sofía i el Thyssen, i el barri de Salamanca, centre cosmopolita de la capital. Pel cuiner de La Terraza del Casino, amb dues estrelles Michelin, «la gastronomia és art», per això va sorgir aquesta ruta cultural.

La proposta gastronòmica de Roncero és innovadora. La inspiració per fer-ho, i l'evasió que permet l'art, la posa en pràctica, i la recomana, a través de «qualsevol de les activitats i exposicions de PhotoEspaña 2010. Per exemple, la mostra del Reina Sofía Manhattan, uso mixto». El seu restaurant, a la terrassa d'un dels edificis modernistes més elegants de Madrid, està al costat de la Real Academia de Bellas Artes, notable col·lecció que acabarà reconvertint el triangle d'art en un original quadrat.

Notícies relacionades

Larumbe comparteix el seu interès per les propostes dels museus prestigiosos però ofereix al seu establiment homònim «menjar com a l'Expo de Xangai després d'una jornada de compres per la milla d'or de la ciutat». Per refer-se, «les vistes de les teulades de Madrid al capvespre des de la terrassa del nostre restaurant són reconfortants».

Segons el parer dels dos cuiners, «les cites culturals de la Comunitat de Madrid i les seves propostes gastronòmiques acullen amb entusiasme tots els visitants».