RECEPTARI CATALÀ
Fermí Puig prepara plats precuinats

Fermí Puig prepara plats precuinats_MEDIA_1 /
Fricandó de vedella, sípia amb mandonguilles... Són els plats de cuina tradicional catalana queFermí Puig(a la foto, ambJesús Niño) serveix al Petit Comitè i que ara cuina, envasa al buit i ven al seu restaurant. Així, qui vulgui repetir el que ha menjat allà pot endur-s’ho a casa i escalfar-ho en el microones. I, a sobre, a meitat de preu.
- Visita a Catalunya El Rei carrega contra les «identitats excloents» i els «extremismes» des de Montserrat
- Anna Gatell: "Els pares han perdut l’autoritat i ignoren els perills del mòbil"
- Entrevista Javier Albares, metge: «L’ús excessiu de pantalles pot provocar símptomes que portin diagnòstics equivocats de TDAH»
- L’ATHLETIC DEMANA «RESPECTE» El silenci de Nico Williams davant la tempesta a Bilbao: desconnexió a les illes Maurici i a l’espera del pagament de la clàusula
- Mobilitat Interromput el servei d'un tram de la R3 i retards a la R4 de Rodalies