LORETO VALVERDE ENCAPÇALA LA LLISTA VIP AL BTM

Benny Anderson aplaudeix Nina en l'estrena de 'Mamma mia'

1
Es llegeix en minuts

Montjuïc no és Broadway. I això que en l'estrena barcelonina del musical Mamma mia es van utilitzar uns quants metres d'alfombra vermella i es van instal.lar uns quants focus perquè les celebritats que anaven a la presentació del musical d'Abba fossin vistes a diversos metres de distància. Però alguns dels vips que havien confirmat la seva assistència a la première es van quedar a casa.

Notícies relacionades

De manera que Loreto Valverde va encapçalar la llista de personalitats que van seguir les aventures gregues de Nina, Muntsa Riu, Roser Batalla i Mariona Castillo. L'expresentadora representava la seva germana Marta, que va compartir repartiment amb Nina els tres anys que la funció va ser a Madrid. Traslladat al Barcelona Teatre Musical, els diàlegs de l'espectacle han estat adornats amb tocs catalans.

A la platea també hi havia exalumnes de Nina a OT com Helena Gadel i Gisela; personatges de l'escena, com Amparo Moreno, Ricard Reguant, Àngel Llacer, i de l'esport, com el nou vicepresident esportiu del Barça, Marc Ingla. El moment estel.lar de la vetllada va ser l'aparició de Benny Anderson, membre d'Abba i autor del musical.

Temes:

Musicals Nina