Festa Major d’Hivern

La Coral La Igualtat celebrarà el seu tradicional concert de Nadal aquest diumenge

El cor mixt de Gavà oferirà peces dels icònics The Beatles amb el seu concert «Voices from Yesterday»

La Coral La Igualtat celebrarà el seu tradicional concert de Nadal aquest diumenge
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Coral La Igualtat oferirà diumenge vinent el seu tradicional concert de Nadal, que emmarquen habitualment dins de la programació de la Festa Major d’Hivern de Gavà. Aquest any se centraran en un repertori de The Beatles amb un concert anomenat «Voices from Yesterday».

Francesca Martorell, presidenta de la coral, ha destacat a El Bruguers digitalque oferir un concert per Nadal «està molt implantat i és una tradició a mantenir». Assegura que el Nadal «és una època on el cant coral és molt típic, i per sort tenim un públic molt fidel i el nostre concert és molt esperat».

La coral estarà acompanyada per una orquestra simfònica

L’elecció d’oferir un repertori centrat en The Beatles va ser una decisió presa «després de valorar diverses opcions», i arribar a la conclusió que «aquest any seria molt adequat fer un concert basat en un grup com The Beatles, que en la seva època va ser molt reivindicatiu no només per la música sinó per tot el que comportava». Entre altres temes, la coral ha triat per exemple «And I Love Her», «Michelle», «Please Please Me», i «Yesterday».

El concert no se cenyirà exclusivament a les melodies del grup de Liverpool

Notícies relacionades

La coral farà també un homenatge a dos músics lligats amb el cine: Ennio Morricone, que va morir el 6 de juliol del 2020, i Evángelos Odysséas Papathanassíou, més conegut com a Vangelis, que va morir el 17 de maig. «Hem volgut rendir un homenatge amb peces que no són només instrumentals», assegura Martorell.

El concert «Voices from Yesterday» a càrrec de la Coral La Igualtat es podrà sentir diumenge vinent, 11 de desembre, a partir de les 19.00 hores, a l’Espai Maragall.

Temes:

Gavà