‘Water for smart liveable cities’

El projecte Gavà Circular és reconegut amb l’or en el World Water Congress 2022

Més de 100 països s’han reunit sota l’objectiu de tractar el futur de la gestió sostenible de l’aigua, amb la digitalització com a eix principal

El projecte Gavà Circular és reconegut amb l’or en el World Water Congress 2022

@ajuntamentgava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El projecte Gavà Circular ha sigut reconegut en el World Water Congress & Exhibition 2022 i ha obtingut l’or en la categoria Governança, Institucions i Empresa Social.

El World Water Congress & Exhibition 2022 ha tingut lloc aquest any de l’11 al 15 de setembre a Copenhagen, Dinamarca sota el lema ‘Water for smart liveable cities’. En el congrés, més de 100 països s’han reunit sota l’objectiu de tractar el futur de la gestió sostenible de l’aigua, amb la digitalització com a eix principal.

En el marc d’aquest objectiu, durant els sis dies que ha durat el congrés, s’han explorat solucions per aconseguir que les ciutats puguin fer front al canvi climàtic i millorar la qualitat de vida dels habitants.

Recaigua, el projecte de Gavà Circular

El projecte de Gavà és el resultat d’una col·laboració publicoprivada entre el consistori local, Cetaqua i Aigües de Barcelona, que ha tingut per objectiu crear una cultura basada en el desenvolupament sostenible a través de la implantació i accions sota els pilars d’«aigua–energia–residus».

L’acció més tangible de Gavà Circular és Recaigua, un punt de recàrrega intel·ligent d’aigua subterrània no potable per al reg i la neteja dels carrers, que va ser posada en marxa el desembre passat.

Notícies relacionades

Gavà circular és un projecte iniciat el 2017 que vol ser «un exemple de col·laboració publicoprivada i de gestió local en l’economia circular».

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Aigua