Educació infantil

L’escola bressol municipal de Gavà es posarà en marxa el curs 2023-2024

El ple de l’ajuntament ha aprovat per unanimitat l’establiment del servei públic municipal d’escola bressol

L’escola bressol municipal de Gavà es posarà en marxa el curs 2023-2024

El Bruguers digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple de l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobergat) ha aprovat de manera inicial, i amb el vot favorable de tots els grups, l’establiment com a servei públic municipal d’escola bressol, segons informa el Bruguers digital.

La nova escola bressol s’ubicarà al mateix edifici on hi ha la comissaria de la policia municipal, al carrer de la Llenya, a les Bòbiles

Amb aquest tràmit, segons va explicar durant el ple la tinenta d’alcalde d’Acció Social, Ciutat Educadora i Cultura, Esther Zamorano, es preveu que l’escola bressol pugui començar a funcionar el curs 2023-2024 assegurant que «s’està treballant perquè sigui un projecte de qualitat».

Aprovació unànime

Notícies relacionades

Els diferents grups municipals van fer les seves aportacions al respecte valorant la importància del projecte. En aquesta línia s’expressava Miguel Herrera, portaveu de Podem, que deia que «des del 2018 hem esperat que es donés el següent pas» i Miguel Ángel Ibáñez, de Ciutadans, que classifica el projecte «com una prioritat». El portaveu de Junts per Gavà, Isidre Casas, demanava que no es fes un ús partidista d’aquesta iniciativa i la regidora Marta Jiménez, d’ERC, expressava el seu desacord «que s’externalitzi la gestió». Des del PP, Mónica Parés va demanar que «es continuï col·laborant amb les escoles bressol privades perquè són clau per donar resposta a les demandes de les famílies».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Guarderies