L’Ajuntament de Gavà promou la 4a Jornada per una Economia Circular i Competitiva

La sessió serà virtual, tindrà lloc aquest dijous, 4 de març, a partir de les 9.30 hores i es retransmetrà des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Gavà.

L’Ajuntament de Gavà promou la 4a Jornada per una Economia Circular i Competitiva
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jornada encara ja la seva quarta edició amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada d’empreses, administracions i experts per donar més impuls a l’economia circular, entesa com la clau del desenvolupament econòmic i social del segle XXI.

L’alcaldessa de Gavà i vicepresidenta segona de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima, Raquel Sánchez, presidirà aquest dijous, 4 de març, la inauguració de la 4a Jornada per una Economia Circular i Competitiva. En l’obertura de la sessió també hi intervindrà el director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Héctor Santcovsky, i el secretari general d’Agenda Urbana i Vivenda del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, David Lucas.

Aquest any la jornada serà virtual i estarà conduïda per la periodista especialitzada Belén Kayser, que presentarà l’ambiciós programa de residu zero que està impulsant amb gran èxit la ciutat d’Austin (Texas), així com l’innovador «REDISCOVERY Centre» de Dublín, un espai de cocreació per fomentar l’economia verda i baixa en carboni.

Posteriorment, es presentaran quatre experiències innovadores en la gestió de l’aigua, l’eficiència energètica, la gestió dels residus i la construcció sostenible. Per a això, es comptarà amb la participació de representants d’Aigües de Barcelona, de Sestao Berri, de l’associació Green Building Council España (GBCe) i del Grupo Roca.

Notícies relacionades

La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, juntament amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO