Solidaritat

La Policia de Gavà posa a la venda mascaretes solidàries contra el càncer infantil

  • Hi ha dos tipus de mascaretes: dues propostes infantils i dues per a adults

  • El preu de les mascaretes, que es destinarà a la recerca, és de 8 o 9 euros

1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal de Gavà ha posat a la venda mascaretes per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil a través de l’Hospital Sant Joan de Déu. La venda de les mascaretes s’emmarca en la campanya #PELSVALENTS, impulsada per la policia de Sant Celoni, a què s’afegeix la policia de Gavà.

Jordi Cartuchá, sergent de la policia de Gavà, explica en declaracions a El Bruguers Digital que les mascaretes es poden adquirir en la prefectura de la Policia Municipal i a les botigues que s’han habilitat com punts de venda.

Hi ha quatre tipus de mascaretes: dues d’infantils per a nens de 6 a 9 anys i dues d’adults de diferents mides i colors. El preu de les mascaretes, que es convertiran en donacions, és de 9 euros les d’adult i 8 euros les infantils.

«Gavà és una ciutat molt solidària»

La tinenta d’alcaldessa i responsable de Seguretat i Convivència, Gemma Badia (PSC), es va mostrar contenta amb la campanya solidària i va remarcar que «Gavà és una ciutat molt solidària».

Notícies relacionades

Badia va recordar la campanya dels ‘Escuts solidaris’ que va aconseguir 10.000 euros i «va implicar» la ciutadania i comerços de Gavà.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments