DESPRÉS DE L'ETAPA DE CONFINAMENT

Els delictes a Gavà augmenten un 20% els últims tres mesos

Durant la reunió de la Junta Local de Seguretat s'ha acordat el reforç de controls policials per «evitar un rebrot d'infraccions penals»

«És un tema que ens preocupa», ha dit l'alcaldessa, Raquel Sánchez, sobre les ocupacions il·legals, que combatran amb la intervenció dels Mossos

zentauroepp55321242 soc gava201008183521

zentauroepp55321242 soc gava201008183521 / el bruguers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els delictes a Gavà han augmentat els últims tres mesos entorn el 20% respecte al mateix període de l’any passat. El còmput total de l’últim any reflecteix un descens del 2,5% dels actes delictius, tot i que s’han de tenir en compte els mesos de confinament.

Les dades s’han donat a conèixer durant la Junta Local de Seguretat, que reuneix el consistori amb els responsables de la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia, la Guardia Civil i els Bombers de la Generalitat. L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, presidint la trobada, defensa «estar preparats» i «intensificar» les accions per «evitar un rebrot d’infraccions penals».

Un de les decisions preses ha sigut el reforç de controls policials a determinades zones de Gavà, com ara el barri Centre, la Rambla, els carrers Clara Campoamor i Montserrat Roig, el barri de Ca n’Espinós, els parcs i les zones molt transitades.

Ocupacions il·legals

«Això és un tema que ens preocupa», ha dit Sánchez sobre les ocupacions il·legals. Es prioritzaran les intervencions policials dels Mossos d’Esquadra en aquest aspecte i intentaran solucionar-ho d’«una manera efectiva».

Notícies relacionades

També ha volgut diferenciar els casos d’ocupacions amb «problemes socials» dels «grups organitzats». L’alcaldessa considera que amb aquests últims s’ha de «ser contundents».

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA