CANVIS A LA BANQUETA

Jorge Sánchez, nou entrenador del Gavà

És exjugador de l'Eibar, el Llorca i el Sant Andreu, entre d'altres, i exentrenador del Castelldefels B a Tercera Catalana

Substituirà Juan Camilo Vázquez, que va anunciar fa uns dies que no seguiria en la banqueta blaugrana la temporada vinent

asdf

asdf

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El C.F. Gavà va anunciar diumenge passat el fitxatge de Jorge Sánchez com a nou entrenador del primer equip en substitució de Juan Camilo Vázquez, que va fer públic fa tot just uns dies que no seguiria a la banqueta blaugrana la temporada que ve. L’acompanyarà com a segon Albert Cervantes, jugador del Gavà entre el 2010 i el 2013.

Sánchez, exentrenador del filial del Castelldefels, ha firmat el seu acord per a la temporada que ve després d’acomiadar-se del club de la població veïna, on ha estat els últims deu anys i on va deixar de jugar amb 44 anys per tornar com a entrenador del juvenil B, a Tercera Catalana.

En la seva etapa com a jugador va passar per clubs com l’Eibar, el Llorca o el Sant Andreu, entre d’altres. Ara arriba al Gavà en una etapa d’incerteses, ja que encara no se sap com ni en quines condicions es reprendran les competicions ni com serà la temporada 2020-2021.

Després de l’aturada pel coronavirus 

«És complicat parlar de la plantilla, hem de jugar ara mateix amb les dates que ens dona la Federació Catalana per acabar la temporada i veure com encarem la vinent», ha assegurat el tècnic en declaracions recollides pel club, afegint que l’‘staff’  vol «parlar amb tots els jugadors» per «intentar seguir amb la majoria del bloc».

Notícies relacionades

Sánchez ha reconegut, no obstant, la voluntat d’«incorporar jugadors» per «les necessitats del cos tècnic, amb unes característiques determinades». El nou entrenador del Gavà ha evidenciat les «ganes i la il·lusió» i ha assegurat que tant ell com Cervantes són «ambiciosos». A títol personal «és un repte molt important», ha reconegut el tècnic, que ha destacat que el més essencial és «tenir una gran cohesió com a grup i com a equip».

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Futbol Gavà