DETINGUT A SANT JUST DESVERN

A presó un home per haver robat en sis domicilis de l'àrea metropolitana

El lladre va ser detingut mentre conduïa un vehicle robat després de cometre dos assalts a Gavà i Castelldefels

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 8 de maig un home, de 29 anys i veí de Sant Joan Despí, acusat de robar en sis domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona, concretament a Gavà, Castelldefels, Collbató, Molins de Rei i Sant Esteve Sesrovires.

Els agents van arrestar el lladre a Sant Just Desvern minuts després que cometés dos robatoris en les dues primeres localitats del Baix Llobregat, mentre viatjava amb una altra persona en un vehicle que havia robat en un dels immobles.

Quan els Mossos van detenir els dos ocupants, el conductor va fer marxa enrere i va investir dos vehicles policials. Finalment, els agents van aconseguir detenir-ne un, que va intentar escapar-se després d’agredir dos dels agents que el perseguien.

L’arrestat, de nacionalitat albanesa, se l’acusa de sis delictes de robatori amb força en domicilis i d’atemptat contra l’autoritat i, després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Objectes retornats

Durant el seu registre, la policia va trobar les claus d’un vehicle de lloguer que els autors dels robatoris feien servir per desplaçar-se abans de cometre els delictes, i en una zona boscosa pròxima els agents van localitzar una bossa plena d’eines per cometre els robatoris.

Notícies relacionades

Els Mossos també van trobar una maleta d’objectes robats aquesta mateixa nit, que contenia roba i complements de luxe, que els investigadors han tornat als seus amos. La investigació continua i no es descarta que hi hagi més detinguts.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA