El Baix Llobregat inicia un 'supermes' dedicat a les activitats familiars

Durant tot l'abril, les famílies podran disfrutar de més d'un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia

El Baix Llobregat inicia el Supermes. 

El Baix Llobregat inicia el Supermes.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al Baix Llobregat,  la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona, acaba d'arrencar la tercera edició del supermes, trenta dies de propostes destinades al turisme familiar, amb activitats exclusives i descomptes.

Aquest any formen part d'aquesta exclusiva oferta importants punts turístics de la zona com les Covas de Montserrat, els espais naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura, els museus d'Esplugues i de Martorell o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre d'altres.

Però, a més, les famílies poden fer activitats originals i divertides com: convertir els nens en xefs de cuina, practicar tir amb arc, practicar la pastura d'ovelles, fer rutes a cavall, participar en gimcanes nocturnes, pedalejar pel parc agrari, superar un RoomEscape en família, visitar un obrador de galetes o conèixer de nit com és la vida dels ratpenats que viuen al bosc, i així fins a arribar al centenar de propostes.

Com te'n pots beneficiar?

Per disfrutar de les activitats i descomptes especials, les famílies han d'entrar al web elsupermes.cat i seguir els passos per descarregar-se cada promoció. Aquest any, com a novetat, algunes de les activitats es podran comprar directament des del web del supermes. A més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha desenvolupat una plataforma de venda en línia de productes turístics i per aprofitar el flux de més de 100.000 visites que té el web durant la campanya.

En aquesta tercera edició, el supermes aprofita l'ocasió per posar un especial interès en els Superdivendres: promocions excepcionals centrades en l'oferta dels divendres a la tarda, amb el fi d'allargar al màxim els caps de setmana i incentivar tant les pernoctacions com la combinació d'ofertes.

Notícies relacionades

I, una vegada més, la mascota turística del Baix Llobregat, la puput Punxetes, farà promoció del supermes des de diferents llocs de la comarca, cada cap de setmana informarà de la campanya i regalarà antifaços de colors als nens i nenes amb la voluntat de convertir-se en superherois i superheroïnes.

Més notícies de Gavà