GASTRONOMIA
L'escudella de 5 estrelles arriba a l'Hotel Majestic
El restaurant Solc s'endinsa en la gastronomia catalana amb un menú especial els divendres i els dissabtes
zentauroepp52252873 escudella200211181833 /
El plaer hivernal de devorar un plat tradicional d’escudella catalana ha trobat ara un marc de luxe en ple Eixample de Barcelona. El serveix durant diverses setmanes –amb un receptari bastant ortodox– el restaurant Solc del Majestic Hotel&Spa en format de menú complet.
Solc
Hotel Majestic. Passeig de Gràcia, 68. Els divendres i dissabtes de febrer, de 13.00 a 15.00 hores Preu del menú: 38 €
El Solc, centrat en el producte de proximitat i la gastronomia catalana, vol retre culte a un plat històric –que es remunta a l’edat mitjana– difícil de degustar fora de les estovalles més populars de Catalunya. Seguint el necessari aliat meteorològic per a una combinació tan potent, ha programat la seva proposta tots els divendres i dissabtes de febrer, tot i que si el fred es prolonga fins al març s’acompanyarà de més sessions d’escudella.
El menú es compon d’un plat de sopa amb grans galets, seguit d’un altre de més contundent amb la imprescindible carn d’olla cuita (s’emplaten pollastre, pilota –amb porc, vedella, ou i pinyons–, botifarres, costella de vedella, cols de Brussel·les, cigrons...). En sintonia amb les cinc estrelles de l’hotel, el servei encara dona més llustre al deliciós combinat. Es remata (com a toc més contemporani) amb escuma de crema catalana i cava o vi del celler Alta Alella. Sol en horaris de dinar (de 13.00 a 15.00 hores) i per un total de 38 euros.
- Sorteig Extraordinari de Nadal 2025 Comprovar Loteria Nadal 2025: consultar si el meu dècim té premi
- ¡Que deixis de plorar, nen!
- Mobilitat Viatges il·limitats per 6,20 euros a l'any: així pots demanar la targeta social a Barcelona per a majors de 60 anys o discapacitats amb rendes baixes
- Festes Aquests són els regals de segona mà més sol·licitats pels catalans: una opció més sostenible que triomfa a Nadal
- Tradicions amb encant El poble de Catalunya que té un pessebre vivent de més de 200 persones: dia, horari i entrades
- Xarxes socials ¿Quant cobra un ‘influencer’ gastronòmic per ressenyar restaurants? ‘Cenando con Pablo’ revela el seu caixet: 3.000 euros per visita
- Fre a l’epidèmia La grip a Catalunya va a la baixa per primera vegada en vuit setmanes
- Balanç del president de la Generalitat El Govern prorroga els pressupostos davant la impossibilitat de començar la negociació dels del 2026
- Pujada l’últim mes Espanya reafirma la seva aposta per la transició al cotxe elèctric amb l’increment del 145,8% dels híbrids endollables l’últim mes
- Por escènica i falta de pràctica Vuit de cada deu universitaris no han rebut formació en comunicació oral, competència laboral bàsica
