Necessita paciència
Les receptes fàcils de Rafuel: pollastre a la llimona
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquest pollastre a la llimona
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic de El Periódico de Catalunya i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i reeixits fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta tercera entrega, prepara un pollastre a la llimona.
«Si tenim una mica de paciència ens sortirà boníssim», afirma aquest popularíssim cuiner aficionat, perquè recomana deixar la carn amb una pasta a base de mantega pomada, all, bitxo, caiena, sal i llimona reposant a la nevera 12 hores abans d’enfornar-la quatre més a 180 graus. Rafuel també fa unes patates palla fregides amb una mica d’all i bitxo per «donar-li una mica de ràbia o d’alegria».
Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Les meves millors receptes’ (Columna).
- Horta-Guinardó Les disputes obliguen a tancar l’Associació de Veïns del Carmel
- Futbol El Barça va concedir a Limak l’obra del Camp Nou malgrat que un informe tècnic li atorgava la pitjor puntuació
- Testimoni Commoció a València per l’home trobat mort després de 15 anys: «Mentre pagues, ningú es preocupa de si ets viu»
- Baròmetre d’octubre Enquesta del CIS: El PSOE amplia a 15 punts el seu avantatge sobre el PP, que torna a retrocedir
- Seguretat Social El Govern proposa apujar la quota dels autònoms entre 11 i 200 euros el 2026