la recepta de la meva vida
Ensaladilla russa de Joan Martínez
«És un record gastronòmic de La Sirena (Roses), on Albert Adrià i jo demanàvem ensaladilla russa i calamars cada diumenge».
INGREDIENTS
- 250 g de patata vermella (Red Pontiac)
- 75 g de ventresca de bonítol
- 25 g de pebrots del piquillo
- 30 g d’olives farcides
- 285 g de maionesa (Musa)
PREPARACIÓ
El dia anterior:
1. En una olla amb aigua freda, bullim les patates durant 40 minuts.
2. Un cop bullides, les escorrem, les emboliquem en paper d’alumini i les reservem 24 hores a temperatura ambient. Així aconseguim que la seva textura sigui mantegosa.
El mateix dia:
1. Pelem i tallem les patates finament i les reservem en un bol.
2. Esmicolem la ventresca de bonítol i la reservem.
3. Tallem els pebrots del piquillo en tires fines.
4. Tallem les olives a quarts.
Notícies relacionades5. En un bol, salpebrem les patates i hi afegim el bonítol, els piquillos i les olives. A continuació, hi afegim la maionesa i ho remenem fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
6. La servim en un platet ovalat acompanyat de bastonets de pa... ¡i a disfrutar!
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Detenen un alcalde per agredir la seva exparella i mossegar un mosso
- Tres incendis la nit de dissabte a les comarques gironines
- Apunt Et vaig veure plorar a l’aniversari de Lamine
- Temporal La dana deixa inundacions generalitzades a Aragó i obliga a mobilitzar l’UME
- Sostenibilitat La prohibició no es compleix: plàstics d’un sol ús vetats per Europa continuen en el mercat