La recepta de la meva vida
Capipota de Gerard Sans, d'El Mercader de l'Eixample
"Aquesta recepta, que la meva mare sempre ha fet a casa, és per sucar-hi pa. ¡El que més m'agrada!"
El xef Gerar Sanás del restaurant El Mercader de l’Eixample ens presenta la seva recepta de capipota /
INGREDIENTS
-1 kg de capipota
- 100 g de ceba de Figueres picada
-100 g pebrot vermell picat
-200 g tomàquet 'concassé'
-100 g de xoriço ibèric
-2 grans d’all
-1 litre de caldo de pollastre
-1 bitxo
-Oli d’oliva
PREPARACIÓ
1. Bullim el capipota durant 45 minuts fins que estigui tendre.
2. Al mateix temps, elaborem el sofregit. Enrossim lentament els grans d’all laminats, la ceba, després el pebrot i al final hi afegim el tomàquet fins que s’evapori l’aigua de la cocció.
3. Una vegada tenim el sofregit a punt, hi afegim el capipota, el bitxo picadet, el xoriço a trossos i el caldo, i ho deixem coure mitja hora més. ¡I ja estarà!
Notícies relacionades
CONSELL
El repòs és important. Sempre serà més bo l’endemà.
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Oci estival Els ‘beach clubs’ arrelen a BCN
- Temporal d’agost Una pluja torrencial deixa riuades al centre històric de Badalona
- La situació blaugrana Sense llicència i sense marge
- Els herois que han combatut contra el monstre
- El català i la minifaldilla
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Crisi produïda per Israel Vuit persones moren d’inanició a Gaza en les últimes 24 hores
- ALIMENTACIÓ SALUDABLE Fruites i verdures diàriament, menys precuinats i res de brioixeria industrial: així seran els menús escolars el curs vinent
- Salut i alimentació L’envelliment de la població canvia els menús dels hospitals: només un 20% són dietes sense restriccions