La recepta de la meva vida
Capipota de Gerard Sans, d'El Mercader de l'Eixample
"Aquesta recepta, que la meva mare sempre ha fet a casa, és per sucar-hi pa. ¡El que més m'agrada!"
El xef Gerar Sanás del restaurant El Mercader de l’Eixample ens presenta la seva recepta de capipota /
INGREDIENTS
-1 kg de capipota
- 100 g de ceba de Figueres picada
-100 g pebrot vermell picat
-200 g tomàquet 'concassé'
-100 g de xoriço ibèric
-2 grans d’all
-1 litre de caldo de pollastre
-1 bitxo
-Oli d’oliva
PREPARACIÓ
1. Bullim el capipota durant 45 minuts fins que estigui tendre.
2. Al mateix temps, elaborem el sofregit. Enrossim lentament els grans d’all laminats, la ceba, després el pebrot i al final hi afegim el tomàquet fins que s’evapori l’aigua de la cocció.
3. Una vegada tenim el sofregit a punt, hi afegim el capipota, el bitxo picadet, el xoriço a trossos i el caldo, i ho deixem coure mitja hora més. ¡I ja estarà!
Notícies relacionades
CONSELL
El repòs és important. Sempre serà més bo l’endemà.
- Això és el que significa que els fills no facin cas als seus pares a la primera, segons el psicòleg Álvaro Bilbao
- Investigació oberta El nen mort a Valls va estar tot el matí al cotxe mentre el pare treballava
- Tragèdia a Lleida Jordi i Omar, les dues víctimes de l'incendi de Torrefeta: "Vam sortir a buscar-los, però era com estar a l'infern"
- Universitat ¿Qui és Ramón Flecha, el catedràtic de la UB acusat d’abús sexual per 14 universitàries?
- Universitat Catorze universitàries acusen un catedràtic de la UB d’abús sexual
- Universitat ¿Qui és Ramón Flecha, el catedràtic de la UB acusat d’abús sexual per 14 universitàries?
- Alejandro Valverde: "Pogacar és el candidat a la victòria, però no ho tindrà fàcil amb Vingegaard"
- Despullar un sant
- ¿Violència gratuïta o esport noble?
- Scariolo anuncia que deixa la selecció després de l’Eurobasket i posarà rumb al Reial Madrid