Paella
"Imprescindible": els elogis al millor restaurant de Tarragona segons Tripadvisor
Ubicat al barri pesquer del Serrallo, aquest local s'ha consolidat com el millor establiment hostaler per les seves paelles i el seu peix de primera qualitat
Restaurante El Pòsit Del Serrallo, en Tarragona /
El marisc i els arrossos són un imprescindible de la gastronomia de Tarragona. I el restaurant El Pòsit Del Serrallo, ubicat al barri pesquer més conegut de la ciutat, s'ha consolidat com el millor establiment hostaler segons Tripadvisor per les seves paelles i el seu peix de primera qualitat.
El peix fresc arriba a Tarragona principalment pel barri d'El Serrallo. I El Pòsit s'ha convertit en un dels llocs imprescindibles de la ciutat per la seva cuina, en la qual tots els seus clients destaquen l'"arròs melós de cranc blau". "Anem amb certa freqüència a aquest bonic restaurant en ple Serrallo perquè els arrossos són estupendes. Avui hem pres un arròs del senyoret excel·lent i uns calamarsons a la planxa amb espàrrecs molt tendres i rics", escriu un comensal.
"L'arròs melós amb cranc blau va ser el millor de la nit", recull una ressenya a Tripadvisor. "Tot Excel·lent! Servei de primera i menjar perfecte! Segona vegada que venim i no ens va defraudar! És més, millor que la primera vegada! Carxofes somiades! Postres recomanades per l'Adriano: Torrija caramel·litzada, un dels millors postres que he menjat en anys!!! Felicitacions a EL PÒSIT! El meu lloc preferit a Tarragona", escriu un client a Tripadvisor.
Peix de primera qualitat
"Hem demanat la Mariscada de primer i el peix té un sabor brutal, de primera qualitat. De segon el cambrer ens ha recomanat l'arròs caldós amb cranc blau i sense cap dubte proveu-lo perquè no us en penedireu. L'arròs més bo i espectacular que hem provat mai", han assegurat altres usuaris.
"Un lloc sens dubte per repetir. Vam sopar i l'atenció, servei i qualitat del menjar va ser de 10. D'entrants qualsevol fregit molt bo (calamars top) i les croquetes amb làmina de pernil molt bones també", recomanen. "Com a plats principals vam demanar el maxicanelón i el bacallà (molt bons els dos). La torrija caramel·litzada val molt la pena. Molt bona relació qualitat-preu i el personal molt amable i atent recomanant quantitats", afegeixen.
Preu i ubicació
Els preus de les tapes oscil·len entre els 3 i els 15 euros, els musclos a la planxa i altres peixos se situen al voltant dels 15 i els arrossos i fideus al voltant dels 20 euros. Pots trobar aquest restaurant al barri pescador del Serrallo, al Moll de Pescadors número 25. Encara que també pots provar els seus plats a La Pineda o Cambrils, on tenen altres dos restaurants.
- Seguretat Espanya expulsa 16 multireincidents per múltiples delictes ocorreguts a Catalunya
- MANCANCES de l’ensenyament inclusiu Catalunya té 130.000 escolars amb altes capacitats sense identificar
- Canvi social "De nit fa por"
- Lliiga F | El partit de Montjuïc Elegida per Messi i estrella de futur blaugrana
- El cost de la vida Electricitat, vols, ous i xocolata impulsen la inflació al 3,1%
- Paella "Imprescindible": els elogis al millor restaurant de Tarragona segons Tripadvisor
- Cimera al Món Sant Benet El Govern mira d’incentivar la vida en pobles rurals amb ajudes per rehabilitar habitatges abandonats i beneficis fiscals
- Obligatòries des del gener: aquests són els preus de les balises V16 connectades amb la DGT
- IMPOSTOS DEL SORTEIG EXTRAORDINARI ¿Quant es queda Hisenda d'un premi de la Loteria de Nadal el 2018?
- Presentació de ‘Lux’ Recepta de pa de pessic d’oli d’oliva estil Rosalía: tots els ingredients i com s’ha de cuinar
