Rectangle amb premi
Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya
Una pastisseria de Barcelona ha aconseguit el guardó, competint contra més de 50 candidats.

La pastisseria barcelonina La Colmena, amb Toni Roig al capdavant, ha guanyat el premi al ‘Millor torrò artesà de crema cremada de l’Estat’, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona .
Al concurs s’han presentat 52 participants. Els candidats han entregat quatre taulers de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares.
La Colmena (plaça de l’Àngel, 12) és una de les pastisseries més antigues de Barcelona amb més d’un segle d’existència: el nom original va ser el de Ca l’Abella. El 1868, la família Costa va adquirir el negoci i el 1927 el van comprar els germans Josep i Francesc Roig. Toni Roig, besnet de Francesc, és l’actual responsable.
- La T.I.A contra el narcotràfic L’as a la màniga d’Ibáñez: arriba l’últim Mortadel·lo, un còmic inèdit i ‘perdut’ des de fa 10 anys
- Compte enrere en el sector bancari El mercat augura que el BBVA es quedarà entre el 30% i el 50% en l’opa
- Sector bancari El món empresarial català conté la respiració davant el final de l’opa
- Catalunya redueix la burocràcia per treballar als boscos
- ¿Ningú vol dimissions?
- El Govern es desvincula per complet d’Ábalos
- Tempesta judicial i política Una empresa de Panamà demana cita a Ábalos per expandir negoci
- Tempesta judicial i política L’empresària que va assegurar haver portat efectiu a Ferraz es reafirma
- context Corruptes i corromputs
- Regals, viatges i pensions alimentàries