ANGLATERRA-ESPANYA (1-0)

La final de l’Europeu sub 21: Anglaterra torna a frustrar Espanya

Els britànics van marcar de retruc en el temps afegit de la primera meitat i Abel Ruiz va fallar un penal en el temps afegit de la segona

La final de l’Europeu sub 21: Anglaterra torna a frustrar Espanya

Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

De retruc va guanyar Anglaterra l’Europeu sub 21. Per un desgraciat rebot el va perdre Espanya, que va sumar un altre disgust davant el mateix adversari que li va arrabassar a aquesta generació el Mundial del 2017 i li va treure, aquesta vegada, l’honor de sumar el tercer campionat continental als conquerits quan eren sub 17 i sub 19.

Notícies relacionades

Un rebot va gestar el desenllaç de la final en què Espanya es va bolcar en l’àrea anglesa per canviar el dramàtic i agitat destí que es va dibuixar en el temps afegit de la primera meitat. Una innecessària falta al balcó de l’àrea va generar una oportunitat de xut per a Anglaterra quan, després de l’escomesa dels cinc minuts inicials, no trobava el camí cap a la porteria d’Arnau Tenas, el millor dels espanyols.

Per sobre d’Arnau hi va haver James Trafford, el porter dels anglesos. Va completar el torneig, en el sisè partit, sense encaixar cap gol. Ni tan sols de penal, en el moment culminant de la final: en el penal concedit a Espanya en el temps afegit de la segona meitat, superat ja el minut 96. Abel Ruiz, el capità i golejador d’Espanya, va executar el penal, i Trafford el va aturar. No només això. També va aturar la rematada d’Aimar Oroz al seu rebuig. I hauria detingut el d’Ander Barrenetxea, en el tercer intent, si la pilota no se n’hagués anat als núvols.