ACTUALITAT BLANCA

Modric renova amb el Madrid fins al 2022

El centrecampista croat hauria acceptat una rebaixa salarial i es vincula un any més al club blanc

Modric renova amb el Madrid fins al 2022

Real Madrid CF

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

La història d’amor entre Luka Modric i el Reial Madrid no arribarà a la seva fi aquesta temporada, tal com algunes veus havien apuntat. El centrecampista continuarà sent blanc fins al final de la següent temporada 2021/22 després d’arribar a un acord amb l’entitat i firmar, al costat del president, Florentino Pérez, el seu nou contracte. «El Reial Madrid C. F. i Luka Modric han acordat l’ampliació del contracte del jugador, que queda vinculat al club fins al 30 de juny del 2022», va anunciar el club blanc en un comunicat.

Modric, peça clau de l’equip les últimes temporades, hauria acceptat una rebaixa salarial necessària per als comptes del club blanc, en una renovació que es forjava des de fa mesos als despatxos. El croat va tancar aquesta temporada anotant el gol de la remuntada a l’últim partit de La Lliga Santander, contra el Vila-real, si bé el títol de lliga va ser per a un Atlètic de Madrid que també va guanyar el seu partit.

Un palmarès envejable

Notícies relacionades

En les seves nou temporades a Madrid, Modric ha conquerit 17 títols: ha guanyat 4 Champions League, 4 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa, 2 Lligues, 3 Supercopes d’Espanya i 1 Copa del Rei, amb 391 partits disputats i 28 gols.

A nivell individual va guanyar la Pilota d’Or el 2018, així com el Premi The Best al Jugador de la FIFA 2018, el Premi al Jugador de l’Any de la UEFA 2017/18 i la Pilota d’Or del Mundial de Rússia. A més va formar part del ‘XI Mundial’ FIFA/FIFPro el 2015, el 2016, el 2017, el 2018 i el 2019.

Temes:

Reial Madrid