PREMIER

Guardiola s’ho passa pipa a la festa de celebració del City

El tècnic de Santpedor va celebrar el títol de la Premier cantant i fumant-se un puro

Guardiola s’ho passa pipa a la festa de celebració del City
1
Es llegeix en minuts

Guardiola sap diferenciar molt bé entre la feina dura i la seva recompensa. Els campions del Manchester City van assegurar la setmana passada el seu tercer títol en quatre anys, quan els seus rivals i veïns del United van ser derrotats pel Leicester a Old Trafford (1-2). Els ‘citizens’ ho van celebrar finalment tots junts, en una festa on es va veure l’entrenador català cantant cançons d’Oasis i disfrutant d’un puro alhora.

El disc favorit de la multitud, ‘Don’t look back in anger’, va ser la cançó elegida per l’entrenador en un vídeo que s’ha tornat viral ràpidament. Guardiola apareix amb un membre del cos tècnic interpretant la cançó a ple pulmó, cosa que consolida el seu lloc com un dels ‘caps’ més divertits de la Premier.

Següent parada, Porto

Notícies relacionades

Si Guardiola ha celebrat així la victòria del City pel títol, no podem imaginar com serà si porta l’equip a una victòria contra el Chelsea a la final de la Champions. Mentrestant, els homes de Pep s’aferren al «pas a pas» i volen continuar sumant triomfs a la Lliga anglesa. La plantilla es prepara per enfrontar-se al Brighton aquest dimarts a la nit, amb 83 punts en la classificació a falta de dos partits.

L’equip de Guardiola s’enfrontarà a l’equip de l’oest de Londres el dia 29 de maig a Porto amb l’objectiu de guanyar el trofeu per primera vegada en la seva història. Pep fa deu anys que no guanya la Champions League, l’última va ser amb el Barça el 2011.