FUTBOL

La Lliga avança el seu desenllaç a dissabte

Després de la petició del Vila-real i la coincidència amb Eurovisió, els partits decisius del final de Lliga finalment passen a dissabte

La Lliga avança el seu desenllaç a dissabte
1
Es llegeix en minuts

Després de diversos canvis en els horaris de l’última jornada, el títol de la LaLiga Santander es decidirà dissabte que ve, 22 de maig, a partir de les 18 hores, en els partits Valladolid-Atlètic de Madrid i Reial Madrid-Vila-real, d’acord amb els horaris oficials anunciats finalment aquest dilluns.

La trenta-vuitena jornada del campionat espanyol començarà divendres amb el Llevant-Cadis (21.00 hores), però tots els partits amb punts importants en joc han sigut assignats a dissabte, a les 18.00 hores.

A més dels dos partits en què es decideix el títol, el programa sabatí inclou els partits Celta-Betis, Eibar-Barcelona, Osca-València, Osasuna-Reial Societat i Elx-Athletic. Per tancar la jornada, diumenge es jugaran els partits Granada-Getafe (18.30) i Sevilla-Alabès (21.00), partits intranscendents que coincidiran amb el festival d’Eurovisió. El Barça de Koeman, per tant, tancarà la temporada contra el descendit Eibar a partir de les 18.00 hores.

A les portes de la final europea

Notícies relacionades

L’entrenador del Vila-real, Unai Emery, havia sol·licitat reiteradament que el partit contra el Reial Madrid es jugués dissabte a fi que el seu equip tingués un dia més per preparar la final de l’Europa League contra el Manchester United, que es juga dimecres que ve a Gdansk (Polònia).

«La prioritat és que arribem bé a aquest final de Lliga, ho entenc, però crec que si és possible haurien de donar-nos l’opció d’arribar millor a una final europea en què defensarem al futbol espanyol», va afirmar Emery aquest diumenge.