'SHOPPING' DIGITAL

Les compres a Amazon, més fàcils amb Cofidis

L'acord entre entitats permet fraccionar els pagaments o accedir a una línia de crèdit

L'entitat financera desenvolupa productes adaptats als consumidors actuals

amazonfoto

amazonfoto

2
Es llegeix en minuts
D. R.

Avui dia ningú se sorprèn quan, al comprar una nevera o un portàtil en uns grans magatzems, ens ofereixen la possibilitat de pagar-lo a terminis amb el suport d’una entitat financera. Això, que temps enrere va suposar una revolució en els hàbits de compra, també s’està estenent en el comerç ‘online’, on cada cop hi ha més transaccions. 

Un dels que no ha tardat a fer-ho ha sigut Amazon. Els que utilitzin la plataforma més important de comerç electrònic del món poden ja poden finançar les compres. Gràcies a l’acord entre la companyia i Cofidis España, els clients d’Amazon podran fraccionar els pagaments en quatre quotes o tenir una línia de crèdit de fins a 3.000 euros.

Dues modalitats

Al completar la comanda a Amazon i a l’hora de finançar les compres, els clients podran triar un dels següents mètodes de pagament dissenyats per Cofidis:

– La modalitat ‘Paga en 4’ –disponible per a compres entre 75 i 1.000 euros– permet als usuaris fraccionar el pagament de la compra en quatre quotes durant un període de 90 dies, sense interessos, abonant una comissió d’obertura d’entre el 0% i el 2,5% de l’import de la comanda. El client pot triar aquesta opció al validar i pagar la comanda i, després de presentar el DNI, rebrà resposta immediata de Cofidis. Una vegada acceptat el finançament, les quotes es carregaran a la targeta de dèbit o crèdit seleccionada pel client, i el primer càrrec es farà l’endemà de l’enviament de l’últim article inclòs en la comanda.

– En segon lloc, els clients del web Amazon poden escollir una línia de crèdit de fins a 3.000 euros (Credit Line) a tornar en un màxim de 30 mesos amb interessos competitius (10% TAE). Per fer-ho hauran d’aportar el DNI i un rebut bancari. Després rebran resposta immediata de Cofidis a la sol·licitud per a imports inferiors a 1.000 euros, i resposta en menys de 48 hores per a les compres superiors a aquest import.

Aquestes noves opcions de finançament estan disponibles per a compres a amazon.es per un import que va dels 75 als 3.000 euros, exceptuant xecs regal d’Amazon, compres de productes digitals (música, vídeos, llibres de Kindle, descàrregues de jocs o aplicacions), productes en prevenda o productes sense estoc.

L’acord 

L’acord «Estem molt agraïts per la confiança que Amazon ha dipositat en nosaltres. Aquest acord ens permet oferir solucions de pagament personalitzades d’una manera ràpida, senzilla i segura, i ens posiciona com un actor clau al sector ‘ecommerce’», assegura el director general de Cofidis España, Juan Sitges.

Notícies relacionades

«Es tracta d’un acord pioner a Espanya amb Amazon, una fita que posa de manifest la nostra aposta ferma per la digitalització i la innovació amb l’objectiu d’oferir nous productes adaptats al consumidor del segle XXI», sentencia el director general de Cofidis, que pertany al grup francès Crédit Mutuel.

Gràcies a l’acord amb Amazon, Cofidis es consolida com una aliada per als consumidors. Actualment, l’empresa finança més de 20.000 punts de venda. A més, la financera també ofereix préstecs al consum des del 4.95 TIN, com el Crédito Proyecto Estudios.

Temes:

Comerç