Río Cañas

Vídeo | Un futbolista costa-riqueny mor devorat per un cocodril

Vídeo | Un futbolista costa-riqueny mor devorat per un cocodril

FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista costa-riqueny Jesús Alberto López Ortiz, de 29 anys, ha mort devorat per un cocodril mentre es banyava al riu Cañas, al nord-oest de Costa Rica. Així ho han confirmat els cossos de seguretat, que encara desconeixen si el motiu de la mort ha sigut ofegament o «la pressió que l’animal ha exercit sobre el noi».

Chucho’, com era conegut entre els seus companys, militava en les files del Deportivo Río Cañas, club pertanyent a la lliga Ascenso. Segons la versió dels testimonis, el noi estava fent exercici fins que ha decidit banyar-se i, després de saltar al riu des d’un pont, l’animal s’ha tirat a sobre seu. «Amb profund dolor fem pública la mort del nostre jugador Jesús López Ortiz (Chucho), que de Déu gaudeixi. Descansa en pau, ‘Chucho’, ens unim al dolor de tota la seva família», ha comunicat el club costa-riqueny.

Imatges esgarrifoses

Notícies relacionades

Més tard, la Creu Roja ha informat que el cocodril estava arrossegant el cos sense vida del futbolista, per la qual cosa les autoritats s’han vist obligades a abatre l’animal per recuperar-lo.

Les esgarrifoses imatges han consternat el país i al voltant de mil persones han acudit a la vetlla de ‘Chucho’. «Gràcies a tots en nom dels seus fills Derian i Eithan, gràcies a tot el país que ha ajudat aquesta família, simplement gràcies per tot», han conclòs des de l’entitat esportiva.

Temes:

Costa Rica