Virals

Una ‘tiktoker’ argentina, desesperada al no trobar aquest producte als supermercats espanyols: «¿Com pot ser que no hi hagi...?»

Una ‘tiktoker’ argentina, desesperada al no trobar aquest producte als supermercats espanyols: «¿Com pot ser que no hi hagi...?»

123RF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ‘tiktoker’ argentina Micaela (@mdistefano) va compartir fa uns dies un vídeo en el qual assenyalava una gran absència a les prestatgeries dels supermercats espanyols respecte als del seu país: «Espanya és un 120 en tots els sentits, però hi ha una cosa que jo no els puc perdonar», començava explicant.

Notícies relacionades

No obstant, malgrat comptar amb una gran varietat d’aliments, en especial en la secció de formatges, la Micaela va advertir que en faltava un en concret: «Miris on miris hi ha formatge, però no existeix el formatge mantegós», va lamentar. Es tracta d’una varietat menys consistent, semitova, que permet untar-lo amb més facilitat. «¿Com pot ser que no hi hagi formatge cremós?», va afegir fent referència a l’altre nom fet servir per a aquest producte.

@mdistefano

#Recuerdos todavia extraño el queso mantecoso🥲

♬ sonido original - MICAELA🦋

El vídeo acumula més de mig milió de visualitzacions i 60.000 ‘m’agrades’ en una setmana, tot i que no hi ha reaccions respecte a això d’altres usuaris perquè els comentaris es mantenen desactivats.