Vídeo | Bertín Osborne carrega contra la premsa a través de les xarxes

TELECINCO

3
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dimecres vam saber que Bertín Osborne i Gabriela Guillén seran pares del seu primer fill en comú gràcies a la revista ‘Lecturas’ i des d’aleshores no se n’ha deixat de parlar. Una notícia que ha suposat una revolució en la crònica social i de la qual tots dos han parlat públicament. Primer va ser ell a ‘EsRadio’ i a ‘Y ahora Sonsoles’ i, l’endemà ho va explicar la futura mare a ‘Así es la vida’.

 Aquest dissabte, Bertín ha penjat a les xarxes socials un vídeo per denunciar l’assetjament que està patint per part dels mitjans de comunicació, però un minut després ha decidit esborrar-lo... No obstant, els seguidors del presentador s’han afanyat a gravar el contingut.

«Fa més de 40 anys que em dedico a aquesta professió i no havia viscut mai un assetjament tan brutal com el que estem vivint aquests dies Gabriela, jo, la meva família i la seva», comença dient el presentador, que no entén el bombo que s’està donant a la notícia.

Sense dubtar-ho, carrega contra la premsa tota la ràbia que té dins perquè no entén la repercussió que està tenint: «Però, ¿què us està passant? Ja hem dit el que ha passat. Tinc a la porta de casa diversos cotxes que es creuen en una carretera secundària, estreta, i els que treballen a casa meva han d’esquivar els cotxes per no xocar-hi... ¿Però què passa? ¿De debò hem de seguir així?».

 Bertín ha confessat que «Gabriela surt de casa seva, té vuit o deu persones a baix amb micròfons i càmeres que l’assalten pel carrer. Li fa vergonya sortir i no surt ni a dinar. ¿Però què us passa?», i tot i que entén «que ho parleu i comenteu, però he llegit coses insòlites», no comparteix la manera com s’està cobrint la notícia.

Aclareix la relació

El cantant ha aclarit la relació que ha tingut amb Gabriela: «Jo he tingut una relació de molts mesos amb ella, una relació formidable i fantàstica, perquè ella ho és», i ha assegurat que «les conseqüències les coneixeu tots i ni ella ni jo les havíem previst. No es pot viure així. A ella li costarà una malaltia o alguna cosa pitjor. Li tremolen les mans, no pot sortir al carrer».

Bertín ha sorprès enviant un missatge a Sandra Barneda, Sonsoles Ónega, María Patiño i fins i tot Mercedes Milá: «No feu especulacions, no hi ha més del que us estic dient. Diuen que m’ha volgut caçar. No és veritat, les relacions són de dos. A mi no m’enganya ja ningú, ella no m’ha volgut caçar».

S’ha volgut avançar a la informació que traurà ‘Socialité’ aquest matí assegurant que és mentida que hagi tingut una altra parella mentre estava amb Gabriela: «Ara diu María que traurà una noia que ha sigut la meva nòvia mentre estava Gabriela. És mentida, haurà pagat per una notícia que és mentida, potser va ser fa un any... O s’ho han inventat, no ho sé, és mentida. Compte amb les notícies falses»

Notícies relacionades

 Quant a Fabiola Martínez, l’artista ha deixat clar que «no s’ha ficat mai en la meva vida i tenim una relació formidable precisament per això, ella mai s’ha ficat en res» i ha deixat una pregunta a l’aire: «¿Per què li pregunteu...? No hi ha dret, ¿per què?».

 Finalment, Bertín ha assegurat que «no es pot viure així, no hem matat ningú», i que ni ell ni Gabriela «parlarem més, ni ella ni jo, no hi ha res més a dir», i demana sisplau que es respecti la seva privacitat: «A veure si hi ha sensatesa. Deixeu-nos respirar una miqueta, sisplau».