Vaticinis catastròfics

La temible predicció d’Eno Alaric que té data (molt) pròxima

L’esborronador dibuix de Nostradamus sobre els fatídics esdeveniments que viurà Espanya

Les grans catàstrofes que castigaran la Terra durant les setmanes vinents

La temible predicció d’Eno Alaric que té data (molt) pròxima
2
Es llegeix en minuts

El terme ovni (objecte volador no identificat) es refereix a trobades amb fenòmens aeris que no poden ser explicats immediatament. En realitat, hi ha objectes voladors que no han sigut identificats. De fet, hi ha nombrosos informes de trobades amb objectes al cel que no poden ser identificats de manera concloent.

No obstant, és important tenir en compte que el terme ovni no implica automàticament que els objectes siguin naus espacials extraterrestres o d’origen alienígena, tot i que normalment la gent sol assimilar el terme ovni amb un objecte volador extraterrestre.

Al llarg dels anys, hi ha hagut nombrosos estudis científics i programes governamentals destinats a investigar les trobades amb ovnis. Alguns d’aquests estudis han proporcionat explicacions racionals per a molts casos, mentre que d’altres continuen sense explicació.

Trobades als EUA

El 2020, el Departament de Defensa dels Estats Units va establir un grup de treball per investigar les trobades amb fenòmens aeris no identificats. No obstant, fins ara no s’ha arribat a cap conclusió oficial sobre la naturalesa dels ovnis, tot i que als EUA sí que s’han fet públicsvídeosd’objectes considerats no identificats.

Tanmateix, la possibilitat d’una invasió extraterrestre ha sigut un tema recurrent en la ciència-ficció i en l’especulació popular. És com la religió: tothom té creences i opinions diverses sobre el tema, que varien en funció de la interpretació que cadascú faci d’esdeveniments històrics i fenòmens inexplicables.

És important tenir en compte que la comunitat científica no ha trobat cap evidència concloent de l’existència de vida extraterrestre intel·ligent i, molt menys, d’una imminent invasió. Fins ara, no s’ha detectat cap senyal o contacte directe amb civilitzacions alienígenes avançades.

Vida intel·ligent

Notícies relacionades

Dit això, les opinions i especulacions sobre una possible invasió extraterrestre varien des de teories de conspiració fins a investigacions serioses sobre la recerca de vida a l’univers. Alguns científics i astrònoms estan involucrats en la recerca de senyals de ràdioprovinents de civilitzacions extraterrestres, mentre que d’altres argumenten que qualsevol forma de vida intel·ligent avançada seria prou sofisticada per evitar el contacte directe o la invasió.

I una de les últimes especulacions sobre objectes voladors no identificats ve donada per Eno Alaric, l’anomenat Viatger del Temps. Aquest ‘tiktoker’, conegut com a Radianttimetraveler, és un fenomen viral de les xarxes socials per les seves prediccions catastròfiques. Assegura ser un viatger del temps que prové de l’any 2671. I entre altres prediccions, assegura que el 30 de maig hi haurà «més de 150 trobades amb ovnis». Aquests objectes voladors no identificats pertanyen, sempre segons Eno Alaric, als Llunyans, una població extraterrestre que planeja envair la Terra.