Celebritat a Instagram

«¡L’Snoopy és real!»: Així conquista la Bayley, la doble del cèlebre gos de ‘Peanuts’

¿Se t’obliden els noms? El truc infal·lible per sortir airosament d’aquesta incòmoda situació

Amb poques paraules, però gràcies als seus comportaments humans, el famós gos de Charles Schulz cau bé, igual que aquest animal que escampa tendresa a les xarxes socials

«¡L’Snoopy és real!»: Així conquista la Bayley, la doble del cèlebre gos de ‘Peanuts’

Instagram / @bayley.sheepadoodle / El Periódico

2
Es llegeix en minuts
Alexandra Costa

Que aixequi la mà qui no senti simpatia per l’Snoopy. Ara mira al teu voltant, difícilment veuràs alguna mà alçada. Perquè la tira còmica ‘Peanuts’, protagonitzada per Charlie Brown, l’inconfusible i adorable Beagle blanc i la seva colla, ha calat en l’imaginari col·lectiu i és el símbol de moltes generacions. Amb poques paraules, però gràcies als seus comportaments humans, l’Snoopy cau bé, com ho fa el seu doble en la vida real, la gossa Bayley, tota una celebritat a Instagram.

La Bayley és un gos de la raça mini Sheepadoodle (un encreuament entre un caniche i un antic pastor anglès) que té el seu propi compte a la xarxa social. Li va més que bé: compta amb més de 217.000 seguidors, una xifra que quedarà obsoleta al final d’aquesta notícia perquè l’animal ara triomfa més que el que va crear l’historietista Charles Schulz el 1950 i les caricatures del qual es publiquen a més de 700 diaris de tot el món.

El gos, que complirà dos anys al maig, viu als Estats Units, i és idèntic al personatge del còmic. ¿No t’ho creus? Mira les següents imatges i opina per tu mateix. Però ja t’avancem que té les mateixes orelles negres i caigudes, i aquest gran nas de botó tan característic. Fins i tot la forma del seu cap coincideix amb el millor company del Charlie.

Tot i que la Bayley sigui un clon de l’Snoopy, en caràcter són dos pols oposats. «La personalitat de l’Snoopy és una mica agredolça. Però té un caràcter molt fort. Pot guanyar o perdre, ser un desastre o un heroi, i tot i així acabar resolent-ho tot. M’agrada la manera que té d’escapar mitjançant la seva fantasia quan està ficat en un veritable problema», va dir Schulz sobre la seva creació, que a les tires còmiques comprèn l’important de ser realista en la vida i amb la vida.

Li encanta el Pupuccino

Notícies relacionades

Per contra, la Bayley escampa dolçor. A més, li agrada lluir diferents vestits canins i adora menjar crema batuda. De fet, és assídua al Puppuccino, la beguda de Starbucks especial per a gossos sense teïna ni cafeïna que no apareix a la carta. Per si no fos poc, és sorprenentment fotogènica: posa tranquil·lament en infinitat de fotos i vídeos que l’han catapultat a l’èxit.

El compte d’Instagram Doodle Dogs Club va presentar el gos davant els seus milers de seguidors aquest dimarts, amb motiu del Dia Nacional de les Mascotes als Estats Units. En aquell moment, el compte del peluix amb prou feines comptava amb 40.000 seguidors. A l’acabar de redactar aquesta notícia, la viva imatge de l’Snoopy ja en té 10.000 més que fa una hora i frega els 228.000 fans.