Recomanacions

Cabells blancs a la barba: fes això perquè no siguin un problema

Adeu als cabells blancs: recupera el teu color original en només tres dies

Els colors que recomanen el 2023 per tapar els cabells blancs: no n’utilitzis d’altres

El nou truc de bellesa: ocultar els cabells blancs amb oli d’oliva

Cabells blancs a la barba: fes això perquè no siguin un problema

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aparició de cabells blancs és un senyal de l’envelliment que s’origina per la falta de melanina, el pigment que dota de color els cabells. No obstant, els cabells blancs o grisos també poden aparèixer a la barba, tot i que en aquests casos és menys recurrent ajudar-se de tints o altres alternatives per ocultar-los.

Així doncs, si el que desitges és lluir una barba amb cabells blancs ben cuidada, la revista especialitzada GQ recomana seguir els següents consells.

Condicionadors

Una cosa bàsica a l’hora d’aconseguir una barba estilitzada i amb bon aspecte és la higiene. Aconseguir mantenir els cabells de la cara nets i brillants passa per aplicar productes hidratants com els condicionadors després del seu corresponent rentat.

Tints recomanats

Els tints per als cabells no només s’utilitzen per als cabells, sinó que hi ha productes per tenyir-se la barba o el bigoti. Per aconseguir un resultat a l’altura de les expectatives, és important assegurar-se de triar un to conforme al dels teus cabells, així com d’aplicar-lo de forma homogènia a totes les zones de la barba.

No obstant, tal com adverteixen des del portal esmentat, resulta més difícil fugir dels cabells blancs de la barba que de la resta del cap, per la qual cosa recórrer a tints suposarà un desemborsament recurrent de temps i diners.

Rutina de ‘grooming’

Aquesta traducció a l’anglès de lavabo es refereix a totes aquelles rutines que es porten a terme per mantenir cuidada la barba. Dins d’aquest apartat es poden incloure instruments com les pintes i tisores per retallar els cabells més llargs i acabar de perfilar la barba. Altres recomanacions passen per ajudar-se de bàlsams o olis que millorin l’aspecte del borrissol facial i, al seu torn, hidratin la pell.