Fitxatge inesperat

Enrenou a les xarxes socials amb el canvi físic de Dani Güiza

El davanter gadità de 42 anys ha compartit una imatge després de firmar pel CD Rota i els seus seguidors han al·lucinat amb el seu aspecte

  • «¡Güiza, mor-te!»

Enrenou a les xarxes socials amb el canvi físic de Dani Güiza

CD Rota

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dani Güiza continuarà jugant a futbol. L’últim pitxitxi espanyol de la Lliga i campió d’Europa amb la selecció espanyola el 2008 seguirà una temporada més com a professional als seus 42 anys, aquesta vegada com a nou futbolista del Rota. El club andalús ha publicat una imatge del davanter en la qual es veu molt canviat el Güiza que molts recordaven.

Les xarxes socials s’han revolucionat amb la publicació del CD Rota. El davanter ha sorprès a tothom amb el seu aspecte i amb un notable canvi físic respecte al davanter que recordaven fa anys al Getafe o al Mallorca, un canvi que ha provocat tota mena de comentaris i mems.

Gran part dels comentaris fan broma sobre l’edat que aparenta el futbolista, perquè consideren que sembla que en tingui molts més.

Caldrà esperar per comprovar si continua tenint aquell talent innat pel gol que tots recorden o si l’edat li ha passat factura en termes esportius. El que està clar és que aquest fitxatge no ha deixat indiferent ningú i que sens dubte ajudarà el CD Rota a guanyar més atenció futbolística a causa del mediàtic jugador que ha sumat a l’equip.

Notícies relacionades

L’ariet gadità és un dels millors golejadors del futbol espanyol al segle XXI, ha continuat marcant gols i demostrant el seu amor pel futbol. Als seus 42 anys no vol deixar de jugar i ha firmat el que queda de temporada pel Rota, en la Tercera Divisió.

Güiza ha estat jugant des del 2017 a l’Atlético Sanluqueño i ara serà presentat davant la seva afició aquest divendres a les 17.00 hores a l’estadi municipal Alcalde Navarro Flores.