Vídeo

Jordi Évole revela la veritat del seu «canvi físic» en una promo amb cameo de Luis Enrique

La Sexta estrena la nova temporada de 'Lo de Évole' el pròxim diumenge en ‘prime time’

Jordi Évole revela la veritat del seu «canvi físic» en una promo amb cameo de Luis Enrique
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Lo de Évole’ torna a La Sexta per recollir el testimoni de ‘Salvados’, que diumenge passat va tancar temporada amb l’entrevista de Gonzo a Yolanda Díaz. Ara arriba el torn de Jordi Évole, que aquesta setmana ha causat un important enrenou a les xarxes socials després de compartir una promoció en la qual apareixia amb un aspecte molt diferent al que ens té acostumats.

El vídeo estava protagonitzat per un suposat Évole que s’exercitava al gimnàs per posar-se en forma. «Sí, és ell. La pandèmia l’ha canviat. Li toca posar-se en forma. Per això ara treballarà el doble», apareixia sobreimpressionat en pantalla. 

Més endavant es descobria «el pastís» d’aquesta misteriosa situació. «Espòiler: Évole no era Évole. Era el seu doble de Tic Toc», va escriure el veritable presentador en el seu compte de Twitter, que apareix en una altra promo acompanyant el seu ‘doble’ Paco. 

Notícies relacionades

«Sí, soc jo. ¿Em notes diferent? Deu ser la pandèmia, que ens ha canviat a tots. Bé, a tots no. El meu programa torna com sempre, diumenge, l’autèntic», diu Paco mentre Évole l’anima perquè continuï fent exercici: «Bé, però dona-li canyeta que comencem ja la temporada»

Per si tot això fos poc, el final compta amb un cameo de Luis Enrique, que entra en escena per fer una estirada d’orelles a Évole. «¿Em portaràs a Qatar convocat?», pregunta el rostre de La Sexta al seleccionador, que respon: «Sí, convocat el que tinc aquí penjat». 

Temes:

Jordi Évole