Més volum

L’espectacular canvi físic de Pedri

El canari va tornar als entrenaments del Barça amb una millora considerable en el seu físic

L’espectacular canvi físic de Pedri
1
Es llegeix en minuts

Fa dos anys que Pedri González sorprèn el futbol mundial per la seva qualitat, maduresa i habilitats dins del terreny de joc. Sembla que cada temporada el jugador té alguna cosa més per mostrar-nos, i és que Pedri ja ens ha sorprès abans que comenci la nova campanya.

El jove canari ha tornat de les seves vacances d’estiu més fort que el vinagre, i és que la constitució prima del jugador s’ha quedat enrere després del treball físic que haurà realitzat durant les seves vacances.

El futbol cada vegada és un esport més físic, i els mags com Pedri, per molta màgia que tinguin, de vegades es veuen sobrepassats pel físic sobrenatural d’altres futbolistes. El remei per al mag, continuar treballant en el seu cos per millorar l’única qualitat en la qual flaqueja, el volum físic.

Des de l’arribada de Pedri fins al començament d’aquest any, el jugador canari ha augmentat el seu pes quatre quilos amb la qual cosa ha crscut en volum el tren superior, braços i espatlles. El seu preparador físic, el mateix que el de Ferran Torres, té l’objectiu de millorar el volum de cos dels jugadors però fins al punt que no influeixi en la seva agilitat, flexibilitat i rapidesa.

Referència en la medul·lar

Notícies relacionades

Pedri es posa a punt per començar la seva tercera temporada com a blaugrana. La primera va ser d’excel·lent, on ningú s’esperava aquest rendiment sent el seu primer any com a professional. I la segona va ser més que notable quan les lesions el van deixar jugar.

El centrecampista afronta aquesta nova temporada amb ganes, amb un projecte de club més consolidat, i sent ell la referència al centre de camp.

Temes:

Pedri Barça