Pòdcast

‘Mamarazzis’: María Teresa Campos es recupera a casa del seu últim ingrés hospitalari

  • La recuperació d’Ana Rosa després d’un any contra el càncer, el delicat estat de salut de María Teresa Campos, l’alta tensió entre Shakira i Piqué i el refredament de la relació d’Anna Castillo amb la seva parella, entre les notícies d’aquesta setmana del pòdcast, que ja suma més de 50.000 reproduccions.

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis Lorena Vázquez i Laura Fa han comentat l’actualitat setmanal del cor en el seu pòdcast setmanal dels dimecres. I entre els temes no podia faltar la portada de la revista Hola!, que aquesta setmana està dedicada a Ana Rosa. En una llarga entrevista, la periodista repassa el seu últim any de lluita contra el càncer. «Ana Rosa és una de les caps televisives més estimades de l’univers Mediaset. No conec ningú que parli malament d’ella. És molt bona cap i a més paga molt bé», ha apuntat Lorena Vázquez.

Vázquez i Laura Fa han parlat d’una altra de les exclusives d’aquesta setmana: la de la revista ‘Lecturas’, que recull en una fotografia el delicat estat d’una altra estrella televisiva, María Teresa Campos. Segons ha explicat Fa en exclusiva, que ha parlat amb Carmen Borrego, Campos no passa el seu millor moment i va ser ingressada a l’hospital fa uns dies. Li van donar l’alta unes hores després i ja es troba a casa seva, on la cuiden dues persones permanentment i les seves filles i la família, que s’alternen per acompanyar-la. Pel que sembla, Campos, que té 82 anys, menja poc perquè vol veure’s prima i això fa que pateixi episodis d’anèmia. No ha sigut el Nadal més feliç per a Borrego perquè fa tres mesos que no veu el seu fill, que espera el seu primer nadó.

Un altre dels temes del pòdcast d’aquest dimecres ha sigut Tamara Falcó, que avui mateix ha publicat les seves primeres fotografies a les xarxes socials amb Íñigo Onieva després de la seva reconciliació en un viatge que han fet junts a Islàndia. Falcó, asseguren les Mamarazzis, ha reprès els seus plans de boda per al 2023: té data prevista, el 17 de juny, i s’ha de veure si en sis mesos es donarà el sí vull amb Onieva, amb qui va trencar després que es publiquessin unes imatges en les quals ell es besava amb una altra noia al festival Burning Man de la Costa Oest dels Estats Units. No s’ha d’oblidar que Falcó té pendent una segona temporada firmada amb Netflix del seu ‘reality’ i que necessita contingut per a una nova tanda de capítols sobre la seva vida.

I després de Tamara, la seva mare. I és que la separació entre Isabel Presyler i Mario Vargas Llosa encara porta cua. Segons les Mamarazzis, si Tamara Falcó ha sigut capaç de perdonar Onieva, no és estrany que Patricia Llosa hagi fet el mateix amb el premi Nobel, pare dels seus fills, amb qui ha estat des dels 16 anys i a qui ha tornat a acollir al seu cercle familiar. Tot i que, com a relliscada, un petó no sigui exactament comparable amb vuit anys de relació.

En els temes tampoc podia faltar un repàs de la molt convulsa setmana que han passat Shakira i Piqué. El seu nivell de desacord és altíssim i va cristal·litzar fa uns dies després que Piqué inclogués en un directe de Twitch un dels fills de la parella, Milan, un gest que va fer enfadar Shakira. Com van avançar les Mamarazzis, la cantant no ha pogut complir els seus plans de començar una nova vida a Miami al gener, entre altres coses pel delicat estat de salut del seu pare (els metges desaconsellen un viatge amb avió tan llarg ara mateix).

Així que una de les possibilitats és que la mudança i l’adaptació dels nens a la nova escola a Miami es produeixi al març, en l’‘springbreak’ escolar nord-americà, o ja a finals de curs. Els fans de la colombiana tenen, per cert, una cita aquest dimecres, quan llançarà la seva nova cançó. Es tracta d’un tema elaborat amb l’argentí Bizarrap i la discogràfica, Sony, n’ha avançat alguna línia d’allò més explícita: «‘Una loba como yo no está para tipos como tú’».

El Nadal, recorden les Mamarazzis, ha sigut especialment incòmode per a una parella que no acaba de posar-se d’acord en temes tan importants com l’educació dels seus fills. Fa i Vázquez han destacat que l’enuig de Shakira per l’aparició de Milan al Twitch de la Kings League és comprensible: ni els horaris ni el llenguatge utilitzat en aquest format són compatibles amb un menor, per molta il·lusió que a Milan li pogués fer aparèixer-hi. La parella mai havia utilitzat la imatge dels fills en un tema comercial a part dels posats familiars a les xarxes. «Al final, la que s’enfada, la dolenta, és Shakira, sempre som les mares, i això tampoc està bé», apunta Fa.

Notícies relacionades

Tampoc ha sigut el Nadal més dolç per a Anna Castillo, que porta una temporada distanciada de la seva parella. L’actriu barcelonina nominada al Goya pel seu paper a ‘Girsoles Silvestres’ fa temps que no comparteix cap foto de la seva nòvia a les xarxes socials.

On veure-ho

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als agregadors principals: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: María Teresa Campos es recupera a casa del seu últim ingrés hospitalari