Rumors confirmats

‘Mamarazzis’: Aitana i Sebastián Yatra, ja no hi ha dubtes

L’amistat especial entre tots dos es remunta al 2019 i es va fer més estreta arran de la seva presència en l’última edició de ‘La Voz Kids’

  • ‘Mamarazzis’: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, junts

‘Mamarazzis’: Aitana i Sebastián Yatra, ja no hi ha dubtes

JOAN MATEU PARRA / DAVID CASTRO

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

És la notícia que molts sospitàvem. Aitana i Sebastian Yatra estan junts. Els rumors d’una possible relació eren constants però ha sigut aquesta setmana quan fonts de l’entorn de tots dos ens ho han confirmat.

Les Mamarazzis ens imaginem Miguel Bernardeu des del dimecres que vam donar l’exclusiva, fent comptes i quadrant dates. Donarem algunes pistes. ¿Què sabem d’aquesta amistat especial? Doncs que es remunta al 2019, en una gala de ‘Los 40 principales’ ¿Estan junts des d’aleshores? No. Això va quedar en una trobada esporàdica ¿Han sigut amics tots aquests anys? Obvi. ¿Quan van tornar a tenir més ‘proximitat’? Quan van treballar junts a l’última edició de ‘La Voz Kids’ (Antena 3). ¿És Yatra el causant de la ruptura amb Miguel? Ho desconeixem ¿Són parella ara Aitana i Yatra? Es deixen portar. Van preparar el viatge a Londres a consciència. Uns dies de desconnexió, amb naturalitat i sense amagar-se. Que amb el temps acabin sent una parella, com en el cas de Tamara Falcó, només ho sap Déu.

A Pedroche li aixafen la sorpresa

La presentadora està embarassada. Alegria i gresca. Bé, alegria poca, perquè ella i el seu marit estan que treuen foc pels queixals. La portada de ‘Lecturas’ rebentant la sorpresa no els ha agradat gens. Farem una classe ràpida de periodisme. El que és noticiable ho decidim els periodistes, no els personatges. I que Pedroche sigui mare és notícia, aquí i a la Xina Popular. Bé, a la Xina no. A ella, com és normal, li ve més de gust ser notícia pel vestit que va portar per les campanades, o pel nou restaurant que ha obert, o pel seu casament (que, curiosament, va vendre a una publicació). Molt bé. Però, estimada, tenint en compte que guardaves la panxeta per ensenyar-la per Cap d’Any, no diguis que t’emprenyes per la intromissió quan en realitat el que et molesta és que t’han aixafat el xou.

La lliçó de Whitney

Notícies relacionades

Segueix en cartellera la pel·lícula ‘I wanna dance with Somebody’, basada en la biografia de Whitney Houston. No és una gran pel·lícula, però val la pena veure-la. Primer, com a lliçó a totes les dones talentoses. No deixeu que ni pares ni nòvios ni germans arruïnin la vostra carrera. En el cas de Whitney, el seu pare va lapidar la seva fortuna i el seu marit, Bobby Brown, es va limitar a maltractar-la, vexar-la i humiliar-la. Dues joies d’homes, dos misògins, vaja. Però, malgrat les desgràcies, res va impedir que la cantant es convertís en una referent. Va ser la primera artista negra amb tres discos de diamant, va ser la primera artista negra amb un paper protagonista en el cine i és la cantant femenina amb més premis. Va ser fins i tot capaç de superar els Beatles a l’aconseguir que set dels seus singles arribessin al número u de les llistes de manera consecutiva. Un fenomen sense precedents. Les drogues van acabar amb ella. ¡Quina llàstima!

Adeu a Elena Huelva

Que difícil és viure amb tristesa la mort d’Elena Huelva quan ella sempre tenia un somriure. Amb 20 anys va visibilitzar la seva malaltia, el sarcoma d’Ewing, a través de les xarxes socials i va aconseguir crear una comunitat que continua enfonsada per la seva mort. Si ara coneixem més aquest tipus de càncer, que afecta sobretot adolescents i joves, ha sigut gràcies a ella. I que reclamem entre tots per més investigació també és gràcies a ella. Polítics, tots, deixeu d’escriure missatges a les xarxes i poseu fil a l’agulla. O escriviu-los si voleu però que no sigui només per postureig, que d’això sí que en sabeu. Que ens obri els ulls una noia de 20 anys ens hauria de fer vergonya com a societat, però que no reaccionem immediatament és perquè ens mereixem directament l’extinció, així que espavileu. Descansa en pau Elena. #misganasganan