Pòdcast

‘Mamarazzis’: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, junts

  • La incipient relació entre els dos cantants, la reconciliació de Tamará Falcó i Íñigo Onieva i la tensió entre Shakira i Piqué són tres principals notícies que aborden les ‘Mamarazzis’ al pòdcast d’aquest dimecres

4
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El primer pòdcast del 2023 de les Mamarazzis d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez, ha portat una bomba: «Podem confirmar que Aitana Ocaña i Sebastián Yatra estan junts», han afirmat. «¿Nòvios? No ho podem assegurar, però que tenen una relació, sí». La parella de cantants, per cert, està passant les seves vacances de Nadal a Londres, «en un viatge programat des de fa temps». 

Fa ha afirmat que no es pot dir que Yatra sigui el responsable de la ruptura d’Aitana i l’actor Miguel Bernardeau (qui, per cert, acaba d’assabentar-se que la sèrie ‘1899’ de Netflix en què participava ha sigut cancel·lada després de la seva primera temporada), tot i que ha recordat que els cantants «havien tingut una trobada apassionada en una festa dels 40 Principales a Madrid, el 2019. Un rotllet, vaja. No sabem en què acabarà, però la química, la física i les matemàtiques entre ells són una realitat. A ningú del seu entorn li estranya que estiguin junts».

Un altre cop d’efecte per començar l’any. Recordaran que el setembre passat Tamará Falcó va anunciar que trencava la relació amb el seu promès, Íñigo Onieva, després que ell li hagués posat les banyes en més d’una ocasió, amb testimonis videogràfics inclosos. «M’és igual si han sigut sis segons o un nanosegon al metavers, que, si això és veritat, s’acaba tot», va dir en una frase carn de mem ‘premium’. Aquella ruptura, tanmateix, ja és història, ja que, segons va relatar el periodista Dani Carande al programa d’Antena 3 ‘Y ahora Sonsoles’, en una exclusiva ratificada després per la revista ‘Hola’, la parella ha tornat. «És un miracle nadalenc», han afirmat. 

Milacre o no, el cas és que Onieva i Falcó s’han reconciliat després que l’empresari «hagi fet un treball de pic i pala», segons Fa, per guanyar-se una segona oportunitat. El 31 de desembre, Onieva va sortir de casa seva al centre de Madrid a mitja tarda en direcció a la casa d’Isabel Preysler a la Puerta de Hierro (Madrid), on va acomiadar el 2022 i va donar la benvinguda al 2023 en companyia de Tamara. «Res millor per acabar l’any que un bon... kiki de reconciliació», han fet broma les Mamarazzis, que han tingut temps de recordar la notícia de ‘Lecturas’ segons la qual Falcó va provocar la ruptura d’Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. «M’encanta aquesta teoria», ha afirmat Vázquez, «que el motiu siguin les polèmiques declaracions de Tamara en un congrés ultracatòlic a Mèxic a l’octubre, que van provocar la indignació i el pesar de l’escriptor». Recordem que la filla d’Isabel Preysler va fer, allà, una defensa a ultrança de la família tradicional, catòlica i antiavortista, i va destacar «el moment complicat que viu la humanitat a causa de tants tipus diferents de sexualitats».

Bons i mals rotllos

Més parelles incipients, en aquest cas la de Paloma Cuevas i Luis Miguel, segons ha informat en exclusiva la revista ‘Semana’, vistos de compres en un centre d’El Corte Inglés. «És la primera vegada que els veiem junts en un moment carinyós. Teníem la sensació que era una relació fantasma. Com quan es parla del monstre del llac Ness, que tothom l’ha vist, però no n’hi ha proves», ha afirmat Vázquez, qui, tanmateix, ha apuntat que és una relació no confirmada ni pels interessats ni pels seus respectius entorns: «Potser és una relació que no sortirà mai de l’armari».

Fins aquí, les relacions que miren al futur. Perquè les Mamarazzis han tingut temps per parlar de les últimes novetats d’una relació tensa que només pot mirar enrere: la de Shakira i Piqué. «La relació viu un moment molt tens, gens cordial. No va gens bé», han apuntat. Shakira

Tal com van avançar en exclusiva les Mamarazzis el 30 de desembre, la mudança definitiva a Miami de Shakira, junt amb els seus fills i la resta de la seva família, s’aguanta per un fil. El pare de la cantant, William Mebarak, ha patit un sever deteriorament del seu estat de salut les últimes setmanes i l’artista colombiana s’està plantejant molt seriosament continuar residint a Barcelona durant uns mesos més. Mentrestant, Piqué ha estat aquests dies a la Cerdanya amb els seus pares i la seva actual parella, Clara Chía. «S’ha vist molt bona relació entre ells, una cosa que feia temps no es veia amb Shakira», ha afirmat Fa.

Adeu plorat a Elena Huelva

Notícies relacionades

El pòdcast ha recollit també la notícia trista de la setmana: la mort de la jove ‘influencer’ Elena Huelva, que lluitava contra un sarcoma d’Ewing i que va morir aquest dimarts als 20 anys. «Les mostres de carinyo no s’han fet esperar. Ha aconseguit, amb la seva alegria i la seva manera de viure la malaltia, crear una comunitat de gent que sentim nostra», ha afegit, alhora que ha reivindicat «la recerca» com a única base per intentar lluitar contra el càncer.

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als agregadors principals: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, junts

JOAN MATEU PARRA / DAVID CASTRO