Cançó molt esperada

El llançament mundial del nou ‘single’ de Shakira amb Bizarrap ve amb clara al·lusió a Piqué

  • Els discos més esperats del 2023

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2023 no ha fet res més que començar i Shakira ja ha revolucionat les hormones dels seus seguidors a l’anunciar el nou tema musical junt amb el ‘dj’ argentí Bizarrap. Els artistes van publicar a les xarxes socials l’avís que aquest dimecres 11 de gener s’acosta un llançament que farà parlar molt. 

Per treure a la llum la col·laboració, Bizarrap ha publicat en el seu perfil d’Instagram una fotografia junt amb l’artista colombiana en què deixa clar que aquest 11 de gener es podrà disfrutar de la ‘BZRP Music Session #53’

Shakira, a més de compartir la publicació del seu company en el seu perfil d’Instagram i Twitter, també ha pujat una fotografia amb el següent missatge: «‘The She Wolf is back on January 11th’» («La lloba torna aquest 11 de gener»). D’altra banda, per deixar clar que són els reis del màrqueting, els artistes han ordenat que un avió voli pel cel de Miami i Mar del Plata amb un cartell que ha cridat als quatre vents «‘Una loba como yo, no está pa’ tipos como tú. 11/1/2023’»

Notícies relacionades

El que ha impactat i no deixa indiferent ningú és el tros de la lletra que s’ha filtrat de la nova cançó, en què fa una indubtable referència a la seva exparella Gerard Piqué i la seva nova nòvia, Clara Chía. Segons el compte @sippinmycorona, un paràgraf diria el següent: «‘A ti te quedé grande, por eso estás con una igualita que tú; esto es pa’ que te mortifique, mastica y traga pa’ que no pique; yo contigo ya no regreso ni aunque me llores ni me suplique; entendí que no es culpa mía que te critiquen; yo solo hago música, perdón que te salpique’».

L’esperadíssima composició musical es coneixerà a les 21.00 hores de l’Argentina, les 18.00 h de Mèxic, les 19.00 h de Colòmbia i el Perú. A Espanya aquest horari equival a les 1.00 hores.