Enèsim enuig

Shakira torna a esclatar contra Piqué: ¿quin ha sigut el motiu?

La cantant està molesta pel comportament de l’exfutbolista amb Milan, el seu fill gran

  • Shakira canvia de plans i es queda de moment a Barcelona

Shakira torna a esclatar contra Piqué: ¿quin ha sigut el motiu?

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Nova polèmica entre Shakira i Gerard Piqué. Divendres passat, l’exfutbolista apareixia amb el seu fill Milan a l‘streaming’ de la ‘King’s League’, el petit hi va participar i va parlar com un més i va conquerir els seguidors per la seva manera d’espavilar-se... però el cert és que sembla que a la cantant no li ha fet cap gràcia veure el seu fill gran sense pixelar i participant en una conversa on es tractaven temes impropis.

Quan s’estava emetent el directe, a Twitch, ja molts seguidors comentaven a les xarxes socials com d’estrany que els semblava que Milan hi aparegués després de la polèmica internacional que hi ha hagut l’any passat per la separació entre Piqué i Shakira. Ara sabem que la cantant està molt enfadada perquè no va donar el seu consentiment perquè el seu fill aparegués en aquesta xarxa social.

Notícies relacionades

L’oficina de comunicació de la cantant ha confirmat aquest enuig ja que les fonts del seu entorn «asseguren que la cantant en cap cas va donar el seu consentiment previ ni va ser consultada respecte a la participació del seu fill Milan en la retransmissió d’un projecte esportiu».

Com bé sabem, Shakira s’ha mostrat molt protectora dels seus fills durant aquests mesos d’enfrontament directe amb la seva exparella per la custòdia legal dels menors. Per aquesta raó, ara estaria molt enfadada al veure com el seu fill gran ha aparegut sense pixelar a les xarxes socials.