Monarquia britànica

La reacció de Camilla Parker-Bowles a l’acusació del príncep Enric

Harry es va referir a la seva madrastra com un «brivall» i la va qualificar de «perillosa»

La reacció de Camilla Parker-Bowles a l’acusació del príncep Enric

WPA POOL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El príncep Harry ha revolucionat les redaccions d’arreu del món amb la publicació del seu llibre ‘Spare’, caracteritzat per l’al·lusió que fa a episodis delicats de la seva vida personal i de la monarquia britànica

En una entrevista recent als Estats Units, el príncep Harry es va referir a la seva madrastra Camil·la com un «brivall» i la va qualificar de «perillosa». Al llibre afirma que Camil·la el «va sacrificar al seu altar personal de relacions públiques» i que tant ell com el seu germà William li van demanar de tot cor al seu pare Carles que no es casés amb ella, ja que l’únic que Camil·la volia realment era convertir-se en reina consort. «Malgrat que Willy i jo li vam insistir perquè no ho fes, el nostre pare va seguir endavant. Li vam donar la mà, li vam desitjar el millor. Sense ressentiments», va escriure. «Vam reconèixer que finalment estaria amb la dona que estimava, la dona que sempre havia estimat», va escriure Harry.

«Ella era el brivall, era una tercera persona al matrimoni, necessitava rehabilitar la seva imatge» i «això la va fer perillosa a causa de les connexions que estava forjant dins de la premsa britànica», va assegurar. «Hi havia una disposició oberta en tots dos costats per intercanviar informació i amb una família construïda sobre la jerarquia, i amb ella camí de ser reina consort, quedaria gent o cossos al carrer per això», va afirmar el príncep al periodista de CNN, Anderson Cooper.

Davant aquestes afirmacions, Camil·la està «sorpresa per tot l’assumpte», segons ha comentat un pròxim de la reina consort a la revista ‘Vanity Fair’. D’altra banda, el rei Carles III considera que Harry ha traspassat una línia vermella malgrat les advertències prèvies que li va fer abans de la publicació del llibre. 

Notícies relacionades

Fins al moment, la família reial no s’ha pronunciat públicament sobre els forts comentaris que Harry fa cap al seu pare, la seva madrasta i el seu germà gran. 

Al programa de ‘Good morning America’ Harry va assegurar: «Estimo a cada membre de la meva família, malgrat les diferències». «Quan veig Camil·la som agradables l’un amb l’altre. [...] No la veig com una madrastra malvada. Veig algú que es va casar amb aquesta institució i ha fet tot el possible per millorar la seva pròpia reputació i la seva pròpia imatge pel seu propi bé».

Temes:

Meghan Markle