Un altre missatge viral

Iker Casillas la torna a fer grossa a Twitter: «Quines ganes de fotre’m set trets als testicles»

Iker Casillas la torna a fer grossa a Twitter: «Quines ganes de fotre’m set trets als testicles»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Iker Casillas l’ha tornat a fer grossa a Twitter deixant anar: «Quines ganes de fotre’m set trets als testicles». Ho ha dit quan no fa ni dues setmanes va publicar a la xarxa que era gai i dues hores després digués que li havien ‘hackejat’ el compte, però que ja ho havia solucionat, cosa de la qual també es va retractar. L’última perla l’ha publicat la matinada d’aquest dimecres i, com era d’esperar, poques hores després ja ha començat a viralitzar-se.

¿L’explicació d’aquesta bajanada? Tot apunta a l’aportació d’un usuari: fa seva la frase que va dir el ‘youtuber’ Ibai Llanos just després que el Leipzig marqués el segon gol i el Reial Madrid anés perdent 2-0 en el minut 20 de partit.

Notícies relacionades

Com sigui, la capacitat de Casillas per fer-la grossa a Twitter és elevada. En la seva anterior polèmica va sorprendre tots amb aquest tuit: «Espero que em respectin: soc gai. Bon diumenge», va escriure el de Móstoles en el seu compte. El seu excompany a la selecció espanyola, Carles Puyol, es va afegir a les bromes en les nombrosíssimes respostes: «És el moment d’explicar el nostre afer, Iker». Tots dos van haver de disculpar-se per la nul·la sensibilitat amb el col·lectiu LGTBIQA+.

Poc després va tornar a recórrer a les xarxes per compartir una reflexió sobre el que és viure contínuament sota la lupa. «I et criticaran pel que ets, pel que no ets i pel que creuen que ets. Segurament, també pel que fas o pel que deixes de fer. I ja, finalment, pel que dius...i pel que no dius!!!», escrivia Casillas, que acaba amb un contundent i en majúscules: «Tu viu, collons».