Entendre-hi més

Iker Casillas vol continuar sent el bromista que era

Les últimes accions de l’exporter a les xarxes socials delaten la vocació de notorietat que ja va demostrar fa dotze anys amb el seu petó a Carbonero després de guanyar el Mundial

Iker Casillas vol continuar sent el bromista que era

INSTAGRAM

3
Es llegeix en minuts

A punt de fer els 40 a Iker Casillas li va fallar la salut (va tenir un infart), la feina (es va retirar del futbol) i el matrimoni. «La memòria és l’únic paradís de què no podem ser expulsats», li va dir felicitant-lo la seva exdona Sara Carbonero per Instagram al complir 41 anys amb una oportuna cita a Jean Paul. A la foto, Casillas apareix en blanc i negre, el sol brilla a la seva esquena i ell porta unes ulleres Goodbye Rita, tant en voga entre els influencers.

Des que va tornar de Porto, es dedica a viure amb intensitat, almenys a través de les xarxes socials, on recull l’èxit pel que fa a números: 27 milions de seguidors a Facebook, 18,4 milions a Instagram, 9,7 milions a Twitter i 3,1 milions a TikTok.

En un vídeo d’aquesta última xarxa, Casillas dialoga amb el nen que va ser i li recorda, al ritme de ‘Somewhere only we know’, que lluny que ha arribat, que va complir el seu somni i va ser porter del Reial Madrid durant 25 anys, va guanyar tres Copes d’Europa i el Mundial. «¿I ara què estem fent?», s’interpel·la. «Tornar a l’esport tot el que ens ha donat aquests anys» és la resposta de Casillas, adjunt al director de la Fundació Reial Madrid des de finals del 2020.

Tanmateix, Iker Casillas ha fet parlar més en els últims temps per colar-se al barco on unes noies celebraven el seu aniversari i beure xampany a morro i altres vídeos que circulen per TikTok, aquests ja obra seva, com aquell que es veurà ‘Avatar’ d’allò més content amb una bossa de patates d’Hacendado o un altre en el qual, amb un jersei groc nuat al coll, gairebé xoca amb una nena a les festes del poble improvisant balls d’esquena cap a l’escenari.

«Soc gai»

Contra pronòstic, la llebre va saltar el cap de setmana passat per Twitter: «Espero que em respectin: soc gai. #felizdomingo». No va trigar a viralitzar-se. La majoria va afilar l’enginy amb els mems i el va acusar d’homòfob; uns quants van donar credibilitat a una sortida tardana de l’armari. Algun col·lega li va seguir el joc, com Marc Bartra o Carles Puyol –«Ésl’ hora d'explicar la nostra història»–, comentari que va liquidar la credibilitat que pogués tenir el pobre desmentit amb què el porter va intentar parar-lo hores després: «Compte piratejat. Per sort tot en ordre. Disculpes a tots els meus ‘followers’. I, per descomptat, més disculpes a la comunitat LGTB».

Notícies relacionades

Que, lluny d’esmenar-se, Iker Casillas perseverarà amb el seu sentit de l’humor, tant si resulta extemporani com si no, va quedar clar ja dilluns, quan va tuitejar «Toca viatge lluny» amb un ‘selfie’ seu a l’ascensor acompanyat d’una maleta, amb expressió indesxifrable. Com a indesxifrable resulta què pretenia al declarar-se gai, tot i que segons s’ha publicat pel que sembla la seva intenció era trolejar la premsa rosa, que en els últims temps l’ha relacionat amb Alejandra Onieva –excunyada de Tamara Falcó–, Melyssa Pinto, María José Camacho i fins i tot amb la cantant Shakira.

Iker Casillas vol continuar sent aquell que el 2010 va guanyar el Mundial i, amb la medalla d’or penjant, va saltar per sobre del micro de Telecinco amb què l’entrevistava Sara Carbonero per fer-li un petó. Només que, dotze anys després, no aconsegueix fer gràcia.