A Google

El clatellot d’un bar a una crítica dura: «Revisa bé a qui vols posar aquesta ressenya, perquè t’has confós de local»

  • La reacció d’una clienta quan l’enxampen després d’intentar fer un ‘sinpa’ en un restaurant

El clatellot d’un bar a una crítica dura: «Revisa bé a qui vols posar aquesta ressenya, perquè t’has confós de local»

ALVARO MONGE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan arriba el moment de sortir a menjar o prendre una copa, molts clients es fixen en les opinions que reben els establiments a les ressenyes de Google. Es tracta d’un recurs útil que està a l’abast de qualsevol persona que tingui accés a internet. Tanmateix, no sempre és un criteri fiable.

A causa que tothom pot publicar-hi les seves valoracions, és habitual que els propietaris hagin de lidiar amb crítiques sense fonaments que fan malbé la imatge de l’establiment. Això és el que li ha passat a l’amo d’El Tanque de Oro, un bar de Múrcia que s’ha tornat viral a les xarxes socials per culpa d’una ressenya desbaratada.

La nota més baixa possible

El comentari en qüestió, compartit a Twitter per l’usuari Lokii, que puntua l’establiment amb una estrella sobre cinc, la nota més baixa possible per a la plataforma. «M’estava replantejant si escriure aquesta ressenya o no, però és que el tracte que vam rebre va ser horrible», comença l’escrit de la Carmen María, la famosa clienta insatisfeta.

«Érem un grup de 8 persones, de les quals només vam consumir 7, i se’ns va dir de molt mala manera i amb amenaces que ens farien fora del lloc si la vuitena persona no consumia res», explica la usuària. Finalment, diu, el van obligar «a demanar-se un ‘pintxo’ de truita», perquè no els prenguessin la taula.

Impossible que sigui cert: estaven de vacances

Immediatament després de rebre la ressenya, el propietari del local va respondre la Carmen María. Era impossible que aquesta crítica fos per al seu bar. «Estem de vacances des del dia 30 de juliol i obrim d’aquí pocs dies, no tinc truita al local, només venc beguda, revisa bé a qui vols posar aquesta ressenya», escriuen des d’El Tanque de Oro. «Perquè t’has confós de local», afegeix.

Notícies relacionades

La situació ha donat peu a molts comentaris crítics a les xarxes socials que, com defensa la usuària Verónica González, demanen més regulació: «És que això hauria d’estar més controlat. Qualsevol miserable sense cap motiu i sense escrúpols pot fer molt mal a un negoci del qual en viu una o més famílies», exposa la tuitaire.

Altres usuaris, en canvi, han optat per donar un toc d’humor a l’assumpte: «Digues al teu germà que vagi a apujar la persiana que potser estan allà des que vau marxar de vacances», ha fet broma Aileoncia.