Triomfador als Goya

Fernando León de Aranoa: més de 20 anys d’amor amb la seva productora, Patricia de Muns

Mare de la seva filla, companya de vida i de carrera, fa 25 anys que estan junts i conviuen tots tres en un pis modest del barri madrileny de Lavapiés

Fernando León de Aranoa: més de 20 anys d’amor amb la seva productora, Patricia de Muns

AFP / José Jordán

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de triomfar en la nit dels Goya 2022 amb els premis a millor director, millor guió original i millor pel·lícula amb ‘El buen patrón’, Fernando León està fent parlar molt. No només pels seus èxits a la gala, també per la revelació de qui és la seva parella.

Malgrat els intents per mantenir la seva vida privada al marge de tot, la relació del director i guionista espanyol amb la seva productora, Patricia de Muns, ha sortit a la llum. La periodista Beatriz Miranda l’ha donat a conèixer al diari ‘El Mundo’.

Treballs conjunts

El 1998 De Muns va començar a treballar més freqüentment amb León, com a directora de càsting a la pel·lícula ‘Barrio’. Des d’aleshores, aquesta professional ha continuat participant en els seus projectes, com ‘Princesas’ (2005), ‘Amador’ (2010), ‘Un día perfecto’ (2015), el documental ‘Política, manual de instrucciones’ (2016) i ‘El buen patrón’ (2021), sempre darrere les càmeres.

També per separat

Notícies relacionades

També per separatMalgrat haver desenvolupat la major part de la seva carrera al costat del cineasta, la professional també ha treballat com a documentalista i ajudant de direcció a la pel·lícula ‘Frágil’, deJuan Manuel Bajo Ulloa.

Indicis de la seva longeva relació

Segons el cercador ‘IMDb’, Patricia de Muns va aparèixer en els agraïments de la primera pel·lícula de Fernando León, ‘Familia’, rodada el 1996. També hi va haver una picada d’ullet per a ella en els crèdits de ‘Los lunes al sol’ (2002).