Vistos a Madrid

Enxampen en actitud carinyosa dos concursants de ‘Supervivientes 2021’ després d’abandonar l’illa

Dos dels protagonistes més polèmics de l’última edició del ‘reality’ estan junts

Enxampen en actitud carinyosa dos concursants de ‘Supervivientes 2021’ després d’abandonar l’illa

Telecinco

2
Es llegeix en minuts

Que abandonin l’illa de Supervivientes no significa, ni de bon tros, que hagin de deixar de veure’s. Ni de ser famosos, òbviament. Però això no ho devien saber Tom Brusse Sandra Pica, els dos concursants de ‘Supervivientes’ a qui han enxampat junts passejant per Madrid amb una actitud «més que carinyosa», segons informen des de TelecincoEl jove, que va ser conegut per la seva participació en la primera edició de ‘La isla de las tentaciones’, va dir després a ‘Sálvame Deluxe’ que havia patit una crisi d’ansietat.

Després que Sandra Pica tallés en directe la seva relació amb Tom Brusse a ‘Supervivientes’, va negar categòricament la possibilitat de tornar amb ell.

Els concursants, que en un primer moment van ser indulgents amb el seu company, van passar ben aviat a acusar-lo d’haver ideat un muntatge en què basar el seu concurs.

La ruptura va marcar el jove i va ser un tema recurrent durant els gairebé 100 dies que va ser a Hondures i els seus companys van reconèixer que l’empresari passava algunes jornades taciturn i sol mirant el mar.

El dubte sobre si la seva exparella aniria al plató a donar-li la benvinguda després de la seva expulsió va sobrevolar els espectadors la nit de la gala en què el francès i la seva ex van ser els protagonistes, però Sandra Pica estava ingressada a l’hospital.

Dilluns passat 2 d’agost els rumors de «tongo» a ‘Supervivientes’ van tornar quan van sorprendre la parella menjant en actitud carinyosa a Plaza Norte, el centre comercial madrileny situat a la localitat de San Sebastián de los Reyes.

L’enxampada dels concursants de ‘Supervivientes’

Una fotografia recull la trobada de la parella, junts des que es van conèixer a ‘La isla de las tentaciones’. Als joves els van enxampar en un restaurant on van protagonitzar «un inesperat enfrontament» que, segons qui els coneixen, podria confirmar la seva reconciliació. I és que, diuen les tertúlies, els sentiments de Sandra per Tom van canviar després del concurs. Ara els han enxampat junts només dos dies després que ell tornés del concurs. ¿Casualitat? No ho sembla. Ell ni confirma ni desmenteix però tot sembla indicar que és veritat.

De moment, el francès ha participat, amb la seva exnòvia Melyssa Pinto, en el programa de la mateixa cadena ‘La última cena’, i els rumors sobre que es poguessin donar una segona oportunitat han tornat a sortir.

Notícies relacionades

‘Supervivientes’ s’ha convertit en el programa líder de Telecinco. No en va és el programa que més audiència aconsegueix en tot l’any de tots els que s’emeten a Mediaset. A més aquest concurs de supervivència permet una cosa que Telecinco fa molt bé: que la resta de programes visquin de què es parla al plató de ‘Supervivientes’, fent gairebé impossible que passi un dia sencer sense que, per una cosa o una altra, en tots els programes de la cadena s’acabi parlant d’alguna polèmica que hi hagi a l’illa.

A més, fa poc hem conegut que Sandra Pica serà una de les participants del nou ‘reality’ de Telecinco ‘Secret Story’, així que la roda es continua movent entre els personatges de Mediaset. Qui sap si la model ens explicarà que va passar en realitat amb Tom Brusse al sortir de l’illa...