Segons ‘El programa del verano’

Així serà l’íntim i secret casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez en plena batalla familiar

El programa de Telecinco ha donat a conèixer diverses dades de la cerimònia

Així serà l’íntim i secret casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez en plena batalla familiar
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

La família Pantoja té un casament per celebrar mentre la relació d’alguns dels membres del clan no millora. Anabel Pantoja es casarà abans que acabi l’any en una cerimònia que oculta molts secrets. Malgrat intentar que l’enllaç sigui el més íntim possible, se n’han revelat alguna de les dades bàsiques.

L’illa de La Graciosa serà la destinació triada per la neboda de la tonadillera i Omar Sánchez per contraure matrimoni després de més de tres anys de relació, tal com va avançar aquesta setmana ‘El programa del verano’. El magazín de Telecinco també va revelar que la cerimònia tindrà lloc durant el mes d’octubre, sense que s’hagi fet pública la data definitiva.

Notícies relacionades

Segons avança el programa presentat per Joaquín Prat, a la cerimònia hi acudiran exclusivament familiars i amics molt pròxims als dos protagonistes. Quedarà per veure si es produeix una trobada entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera a l’illa canària mentre continuen enfrontats l’un amb l’altre.

També s’ha avançat que es vendrà l’exclusiva a una coneguda revista del món del cor. Malgrat la informació atesa, Isa Pantoja, col·laboradora de l’espai va sembrar el dubte davant aquestes dades: «Jo no sé fins a quin punt tindràs tan clar el tema de la data i tot. Si tens aquesta informació em sembla molt bé, però no et puc dir res», va declarar.