Toc d’atenció

‘Secret Story’ sanciona Sandra Pica per fracassar en la seva missió: «La desídia no és benvinguda»

La concursant havia d’aconseguir que algun dels seus companys li digués que tenia mal alè

‘Secret Story’ sanciona Sandra Pica per fracassar en la seva missió: «La desídia no és benvinguda»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Secret Story’ va donar aquest dilluns un toc d’atenció a Sandra Pica per la seva «deixadesa» a l’hora d’afrontar la missió que l’audiència li havia encarregat per poder obtenir una pista. La concursant havia d’aconseguir que algun dels seus companys li digués que tenia mal alè, però va ser incapaç de complir aquest objectiu. Per aquesta raó, el programa va decidir imposar-li una sanció

Durant l’estrena de ‘Secret Story: última hora’ amb Lara Álvarez, la veu de la casa dels secrets va recordar a Sandra les facilitats que li havien posat perquè pogués completar amb èxit l’encàrrec: «T’hem ajudat. T’hem donat all, ceba, cogombre i formatge blau. Era una missió molt senzilla»

«He tingut tot el dia d’avui per tornar a menjar alguna cosa, però tenia una cremor increïble», va afirmar la que va ser participant de ‘La isla de las tentaciones’. A més, va fer referència al problema de salut pel qual va estar ingressada diversos dies: «Fa un mes vaig estar a l’hospital per problemes a l’intestí i no me la jugaré menjant una cosa que cregui que pot fer-me mal». 

Les explicacions de Sandra no van convèncer la veu de ‘Secret Story’, que no va dubtar a criticar-li la seva actitud davant la prova: «¿Saps per què no has passat la missió, a part de pel que dius? Perquè has tingut moltíssima deixadesa a l’hora de realitzar-la». «Calia intentar-ho. Aquí la desídia no és benvinguda. Per això, demà rebràs una penalització», li va informar. 

Notícies relacionades

Pica no coneixerà en què consisteix la sanció fins aquesta nit, durant l’emissió de la gala ‘Cuenta atrás’ amb Carlos Sobera al capdavant. No obstant, Lara Álvarez sí que va revelar des de plató quin és el hàndicap que el programa ha decidit imposar-li: «Revelarem la primera pista del seu secret»

A més, aquest dimarts es portaran a terme les primeres nominacions de ‘Secret Story’, que se celebraran en presència de tots els concursants. També tindrà lloc el primer acarament entre dos participants, per la qual podria començar a revelar-se el primer secret de l’edició: Isabel Rábago i Julen

Temes:

Secret Story