Música

Melendi s’encara amb un vigilant en ple concert per una fan: «¡A la gent no se l’agafa, gilipolles!»

El músic va baixar de l’escenari per recriminar l’acció d’un dels guàrdies del recinte

Melendi s’encara amb un vigilant en ple concert per una fan: «¡A la gent no se l’agafa, gilipolles!»

LNE

1
Es llegeix en minuts

El concert de Melendi d’ahir a la nit a Alacant va viure una interrupció atípica. En un moment de l’actuació, l’artista va baixar de l’escenari i es va encarar amb un dels membres del personal de seguretat que treballava al recinte. «¡A la gent no se l’agafa, gilipolles!, ¡a la gent no se la toca!», cridava notablement enfadat el músic a un dels vigilants mentre l’increpat s’encongia d’espatlles. Part del personal retenia el cantautor i el feia tirar enrere mentre indicava al seu company que abandonés la zona per evitar més complicacions.

Així va ser la part central de l’incident, gravat i compartit a les xarxes socials. L’escena acaba amb un enorme aplaudiment dels assistents al concert, que celebren la intervenció de Melendi. «Ves-te’n cap allà, idiota», se sent com diu el músic a l’últim moment.

Notícies relacionades

L’embolic va ocórrer ahir en un dels concerts de Muelle 12 que va començar a les 10 de la nit. Segons la versió del personal de seguretat recollida per la Policia Nacional, el vigilant embolicat en la polèmica va demanar en diverses ocasions a una dona del públic que complís les mesures establertes per frenar la propagació de la Covid i ella s’hi va negar.

En un últim moment, el personal de seguretat va prendre la decisió de demanar a la seguidora de l’asturià que abandonés el recinte. Va ser en aquell moment quan tots dos s’haurien increpat, segons explica la Policia Nacional, que va intervenir en l’incident procedint a la identificació dels implicats. Melendi, segons la seva intervenció, va veure com el vigilant agafava la dona per fer-la fora del concert.

Temes:

Melendi