Apareixen a Anglaterra dues possibles noves obres de l’artista Banksy

Apareixen a Anglaterra dues possibles noves obres de l’artista Banksy

TWITTER / @JULIAMARYSUTTON

1
Es llegeix en minuts

Una parella que balla al ritme d’un acordionista i uns nens jugant a ser pirates són els dos dibuixos que han aparegut en parets dels carrers dels comtats de Norfolk i Suffolk i que, segons ha informat ‘The Sun’, podrien ser obra de l’artista conegut com Banksy.

Un parc de Lowestoft és l’escenari d’un d’aquests dibuixos. Sota el lema ‘Som tots al mateix barco’, l’obra recrea tres nens que juguen lluint gorres de paper de diari. Un d’ells mira a través d’una ullera de llarga vista casolana, mentre un segon nen que l’acompanya mira cap al mateix lloc. Un tercer noi s’ajup a la part posterior d’un suposat bot mentre carrega una galleda.

Peça retirada

L’artista va aprofitar una peça de metall abandonada que simulava el barco en el qual anaven els nens. Aquesta peça va ser retirada pels responsables del parc, segons detalla el diari anglès.

Notícies relacionades

La imatge, descoberta aquest diumenge, s’uneix a una altra de trobada divendres a la localitat de Great Yarmouth. En aquest cas, l’obra representa una parella que balla al ritme d’un acordionista. En aquest cas, l’artista utilitza el sostre d’una parada d’autobús com a escenari dels ballarins i seient del músic.

Tal com apunta ‘The Sun’ l’artista conegut com Banksy no s’ha pronunciat encara sobre aquests dibuixos, cosa que sol realitzar a través del seu compte oficial d’Instagram.

Temes:

Art Regne Unit