Televisió

Paris Hilton serà la presentadora d’un programa de cuina per a Netflix

  • L’espai s’inspira en un vídeo que la famosa va pujar a YouTube fent una lasanya

Paris Hilton serà la presentadora d’un programa de cuina per a Netflix

YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Paris Hilton serà la presentadora de ‘Cooking with Paris’, un programa de cuina que Netflix estrenarà el 4 d’agost. El programa, anunciat pel gegant televisiu aquest dilluns, constarà de sis episodis i estarà inspirat en el vídeo que la famosa va pujar l’any passat a YouTube, en el qual fa una lasanya i acumula més de 5 milions de visites. «Inspirada pel seu vídeo viral de YouTube, Paris ens portarà des de la botiga de queviures fins a la taula parada, i fins i tot podria aprendre a moure’s per la cuina», va assegurar la companyia en un comunicat. «No és una xef entrenada i no intenta ser-ho. Amb l’ajuda de les seves amigues famoses, explorarà nous ingredients, noves receptes i exòtics electrodomèstics de cuina», va afegir Netflix.

La idea recordarà el format que Selena Gómez va estrenar a HBO Max l’any passat, en el qual la cantant es posava davant els fogons per aprendre receptes de la mà de xefs d’arreu del món i que va ser renovat per a una segona temporada.

Notícies relacionades

Per la seva banda, ‘Cooking with Paris’ marca la tornada de Hilton a la televisió. Després d’anys allunyada dels focus, l’hereva de l’imperi hoteler va estrenar el 2020 el documental ‘This is Paris’, una cinta de gairebé dues hores que va oferir una cara poc coneguda de la seva vida. En el film, Hilton va voler desvincular-se de la imatge forjada durant anys en què va ocupar titulars per escàndols sexuals, problemes amb l’alcohol i assumptes pendents amb la justícia pels quals va arribar a ser sentenciada a presó el 2007. Però a partir de 2010 la seva popularitat va caure davant una nova generació de celebritats més compromeses amb causes socials i allunyades d’estils de vida provocadors. «Veig molta gent que utilitza les seves plataformes per tenir una veu i marcar diferència en les coses que de veritat importen», va explicar recentment.

En el documental, Hilton va revelar que va ser traslladada amb 16 anys a un internat de l’estat de Utah per a joves problemàtics, on va rebre abusos verbals i físics junt amb altres companyes, segons el seu testimoni.

Temes:

Netflix